site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP Lideri Selçuk krizini noktaladı: Adayımız Filiz Ceritoğlu Sengel’dir!

CHP Lideri Selçuk krizini noktaladı: Adayımız Filiz Ceritoğlu Sengel’dir!
31.01.2019
A+
A-

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla görüşen ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Sengel üzerinden yaşanan tartışmayı net bir şekilde noktalayan İl Başkanı Yücel, “CHP İzmir İl Başkanı sıfatıyla söylüyorum; Selçuk adayımız kesin olarak Filiz Ceritoğlu Sengel’dir. Bu konuda hukuki bir sorun ya da tereddüt yoktur. Genel başkanımızın talimatıyla Selçuk adayımızın Filiz Ceritoğlu Sengel olduğunu kamuoyuyla paylaşıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara ziyareti kapsamında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in de bulunduğu görüşmede, İl Başkanı Yücel ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu Selçuk krizi noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmenin içeriğine dair bilgi veren Yücel, Selçuk’taki tartışmayı noktaladı. Geçtiğimiz Parti Meclisi (PM) toplantısında 29’a karşılık 30 oyla Selçuk Belediye Başkan Adayı olan Filiz Ceritoğlu Sengel’in durumu ilçe örgütünde tartışma yaratmıştı. Gelinen noktada düğüm çözüldü.

SELÇUK ADAYIMIZ KESİN OLARAK FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL’DİR
Görüşmenin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Yücel, “Bayraklı ve Buca adayımız cumartesi günü PM’de belirlenecek. Selçuk adayıyla ilgili herhangi bir hukuki sorun yok. Selçuk adayımızın Filiz Ceritoğlu Sengel olduğu konusunda herhangi bir tereddüt yok. Bu konuda genel başkanımızla görüştük. Genel başkanımızın görüşü de herhangi bir hukuki sorun olmadığı, Filiz Hanım’ın salt çoğunlukla PM’de seçilerek adaylaştığı konuşuldu. Genel başkanımızın talimatıyla Selçuk adayımızın Filiz Ceritoğlu Sengel olduğunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bunun kesin olduğunu açıklıyoruz. Adayımız net ve kesindir. Hukuki bir sorun da herhangi bir tereddüt de yok. Genel başkan il başkanı sıfatıyla bir açıklama yapmamı istedi. Bunu paylaşıyorum. CHP İzmir İl Başkanı sıfatıyla söylüyorum; Selçuk adayımız kesin olarak Filiz Ceritoğlu Sengel’dir. Bu konuda hukuki bir sorun ya da tereddüt yoktur” ifadelerini kullandı.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.