site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP Kadın Kollarından Ak Parti’ye Sert Eleştiri

CHP Kadın Kollarından Ak Parti’ye Sert Eleştiri
15.05.2015
A+
A-

gullukartal

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, geçtiğimiz pazar günü Pamucak mevkiinde anneler günü şenliği düzenleyerek, hem partililere hem de Selçuklu vatandaşlara ev sahipliği yaptı.Her yıl Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Pamucak’ta gerçekleştirilen anneler günü şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen vatandaşlar, güzel bir gün geçirdi.

Öte yandan Ak Parti yönetimine karşı sert eleştirilerde bulunan Kadın Kolları Başkanı Güllü Kartal, alana iş makinesi sokulduğunu belirterek, bu duruma karşı geldiklerini fakat yetkililer tarafından, “Gücünüz yeterse durdurun” gibi sözlerle karşılaştıklarını ifade etti.

CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Kartal hazırladıkları anneler günü etkinliğinde yaptığı açıklamada “Değerli Selçuklular, Cumhuriyet sevdalıları, Atatürk aşıkları, yılmayan, sinmeyen, korkmayan çok değerli Cumhuriyet Halk Partililer geleneksel anneler günü pikniğimize hoş geldiniz. Sizlerin desteği ile yıllardır yapılan ve artık gelenekselleşen anneler günü pikniğimiz bu yıl çeşitli engellemeler ile karşılaştı. Önce yıllardır piknik yaptığımız alan bu yıl bize verilmedi. Sırf bizi engellemek için şimdiye kadar anneler günü kutlamayan A.K.P. bu yıl aynı alana talip olmuş. Yerimizi tatlı su kenarı olarak değiştirdik. Sandılar ki yerimiz değişirse katılım olmaz. Katılımın çok olduğunu görünce kocaman bir iş makinesi ile geldiler. Hepiniz şahit oldunuz alanımıza kepçe soktular. Neymiş ”kanal temizliği! yapılacakmış. Yapmayın, bugün anneler günü dedikçe ”gücünüz yeterse durdurun. Bugün bu kanal temizlenecek” dendi. Kendini çok yetkili sanan zat gücümüzü gördünüz. Kepçe çalıştırılmadı. Bu zihniyetin annelere layık gördüğü budur. Kadına değer vermeyen malum zihniyetlerin karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz.7 Haziranda haramilerin saltanatını yıkacağız. Yaşanacak bir Türkiye için. O malum zihniyeti protesto için milletçe alkışlıyoruz” dedi.

chp 2

chp

YORUMLAR
  1. halktan biri dedi ki:

    Ballı kutlamalar bitti,yılarca segaş tesislerinde kirasız satışlar kalışlar yapıldı.Şimdi ise aynı durumlar yaşanıyor,sadece şahıslar değişti.Ballı ortam seçim kazananlarda, halk ise arada kim güzel bir şeyler ikram ederse orada karnını doyuruyor ama eğlenemiyor.

  2. Anonim dedi ki:

    Onlar konuşur Ak parti yapar

  3. ALTIN TAŞ dedi ki:

    Selçuklular olarak insanların birbirine bu kadar kötü davranıp horlamasını çok ama çok kınıyorum.Parti için yunan gavurumuş gibi birbirlerine kötü davranılması hiç hoş değil.aynı memletetin insanları olarak birbirinizin yüzüne bakacaksınız. çok ayıplıyorum.orada bir eğlence varsa ak partinin yaptığı çok aşalayıcı bir durum..annelere annelerimize saygısızlıktır.o iş planlansa bile ordakiler düşman değil kepçenin oraya girmesinin bir anlamı yok.Yanlış şeyler yanlış hareketler.
    herkes bir başını ellerinin arasına alıp bir oturup düşünsün.nereye gidiyor bu türkiye,bizi neler bekliyor.başımızdakiler kim neler yapıyor.körü körüne inanışlardan vazgeçmeli bu insanlar. kim konuşuyor kim ne yapıyor dogruyu bulun doğruyu.kimsenin inanışlarını benimsemeyin.gazete okuyun,televizyon seyredin,internete girin.tatafsız bakın kendi doğrularınızı bulun.Selçuk halkını dürüstlüğe doğruluğa ,mücadeleye ,yıkılmamaya,eşitliğe davet ediyorum.ve son olarakta kararlarından dolayı selçuk halkını ayakta alkışlıyorummmmmmm.