site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP İzmir Çatı Adaya Selçuk’tan Destek İstedi

CHP İzmir Çatı Adaya Selçuk’tan Destek İstedi
08.07.2014
A+
A-

chp-izmir-il-selcuk (2)

İlk turu 10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Çatı Aday’ olarak belirlenen Ekmeleddin İhsanoğlu’nu örgüte tanıtmak ve destek istemek amacıyla CHP İl Başkanı Ali Engin, Selçuk İlçe Örgütü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ilçe örgütlerini ve Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirme yapıyor. CHP İzmir İl Yönetimi, bu kez Selçuk İlçe örgütüyle buluştu.

CHP İzmir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanlığı’nda Selçuk ilçe örgütüyle buluştu. İlçe binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Ali Engin, Selçuk İlçe Başkanı Özge Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları Altan İnanç, Bedri Eren, Nahide Atalay, Melek Kartal ve Züleyha Bingöl, Selçuk Belediyesi eski Başkanı H. Vefa Ülgür, kapanan Belevi Beldesinin son belediye başkanı olan Özcan Işık ve Selçuk Belediyesinin CHP’li meclis üyeleri de katıldı.

İzmir İl Başkanı Ali Engin yaptığı açıklamada ”Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yaşanan süreçte artık adaylar kesinleşti. Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte bir çok partinin uzlaşı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, tüm kesimlere eşit yaklaşacak; insanlara yaşam ve siyaset hakkı tanıyacak; insanların manevi ve milli değerlerine saygı gösterecek ve topluma ışık tutacak bir isim. İnşallah işi il turda bitiririz. İlk turda olmasa bile ikinci seçimlerde ülkede yeni bir dönem başlayacak. Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın ülkeyi götürmek istediği sistem, başkanlık sistemi, parlamento dışı partilere yaşam hakkı tanımayacak bir sistemdir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, daha önce önerdiğimiz yüzde 5’lik baraj konusunda ısrarımızı sürdürüyoruz. Ben bu süreçte tüm partililerden destek bekliyorum” dedi.

“Tayyip Erdoğan’ı neden ödüllendireceğiz?”

Son 12 yıldır tarihin en kötü yönetimiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Engin, “Tayyip Erdoğan hak etti mi ki Cumhurbaşkanlığı ile ödüllendireceğiz. Ülkeyi ekonomik yönden çok mu ileri getirdi? Fabrikalarımız yeniden mi işlemeye başladı. Ekili alanımız mı çoğaldı? Gençlerimiz iş sahibi mi oldu? Emeklilerimiz daha iyi yaşam şartlarına mı sahip oldu? Hangi özelliğiyle Tayyip Erdoğan’ı ödüllendireceğiz” diye belirtti.

chp-izmir-il-selcuk (1)

chp-izmir-il-selcuk (3)

YORUMLAR
  1. Hüseyin TAŞYAKAN dedi ki:

    Şu sözler, şapkadan tavşan çıkarır gibi çıkartılıp ortak aday diye, halka dayatılana ait:
    “AKEPE’nin kurucuları arkadaşlarım, en yakın dostlarım, onlar çok kıymetlidir. Benim onlara karşı olumsuz bir şeyim yok.. Adaylığımı AKEPE’den de istediler. Eskiden ayrımız gayrımız olmamıştı. (Anadolu’da yıllarca süren isyan ve başkaldırmalardan haberi yok. Akademik konularına bunlar girmemiş!) Ne zaman ki, 1’inci Dünya savaşından sonra yeni devlet, ulus devleti kurduk, o zaman sopalar kullanıldı, sıkıntı oldu.. Barış istiyorsak sürecin yanında olmalıyız. Çözümden yana olmayan insan savaştan yanadır. (Sanki savaşı başlatan bizmişiz ve 30.000 insanı biz öldürmüşüz. Aslında bu, verin istedikleri toprağı, olsun bitsin demektir.) İngiltere İRA ile nasıl anlaştılarsa bizde öyle yapalım. Çözümün meclise gelmesi iyi oldu. (PKK meşruiyet kazansın)
    (Osman PAMUKOĞLU’ nun EKMELEDDİN’ İ REDDEDİYORUZ yazısından alıntıdır.)

    Hadi şimdi gidin de oy verin Ekmeleddin’ e, destek toplamak için partide toplayabildiğiniz insan sayısına bakın halkın ne düşündüğünü oradan anlayın bari. O değil de, il başkanıymış falancaymış filancaymış bunlar umurumuzda değil illaki kendi koltuklarını sağlama almak için lidere biadkarlık etmeyi distur edindiklerini biliyoruz ama, bu gün üzülmemize sebep olan ağaç ile balta hikayesi gibi bir şey. Orada bu adamın yanında oturanların, (dalımızı kesenlerin) bizden, içimizden olduğunu görmek acıtıyor canımızı……

  2. anonim dedi ki:

    yetmez ama EVET çi Taşyakan gene sallamışsın.yerel seçimlerde oyunu kime verdin? ülke ve ilçe senin gibiler sayasinde bu sıkıntıları yaşıyor.

  3. Metin dedi ki:

    ne kadar kalabalıksınız öyle çiğneyeceksiniz birbirinizi aman bu kalabalığı toplamışken ekmeledine miting yaptırın ama mitingde vefa da konuşsun

  4. Anonim dedi ki:

    şu karelerde vefa ülgürü gördüm ya… heran fikrimi değiştirebilirim.

  5. anonim dedi ki:

    Vefa ülgür ruyalarınıza girdiğinden eminim.ordada rahat durmuyordur.

    1. Anonim dedi ki:

      rüya derken? biraz açıklayıcı olur musunuz?

  6. Anonim dedi ki:

    OYUM ÜLKEMİZİN BİRLİK BERABERLİĞİ İÇİN HUZUR İÇİN EKMELEDDİN BEYE

    1. Anonim dedi ki:

      Huzur Ekmel beydemi diyorsunuz

  7. Anonim dedi ki:

    Ver Oyunu EKMELE !
    Tüm Hainleri Tekmele

  8. DENİZ dedi ki:

    tayyipin karşısına armutu koysunlar oyum armuta

    1. Anonim dedi ki:

      iri bir armut olsun ama

  9. Anonim dedi ki:

    Hiç kimse Tayyipten daha kötü olamaz, hiç kimse Tayyibi aratmaz. O nedenle Ekmeleddin Bey tünelin ucudur.