site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP: İnadına sarılacağız birbirimize

CHP: İnadına sarılacağız birbirimize
19.12.2016
A+
A-

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı bildiri yayınlayarak terörü lanetledi. Bildiride “İnadına sarılacağız bugün birbirimize. İnadına sokağa çıkıp sahip çıkacağız ülkemize ve birliğimize.

Acılarımızı unutmadan ama hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Biliyoruz ki, Hakk’ın gazabı ve halkımızın bedduaları er ya da geç bu alçakların sonu olacaktır” dedi.

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Acımız çok büyük ve tarifsiz. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde, kana susamış, insanlıklarını yitirmiş alçak teröristlerin, hain saldırılarına şehit verdiğimiz gencecik evlatlarımızın, şehitlerimizin acısı ve yası var.

Bu acıyı yüreğimizin tam ortasına bırakan, mübarek kandil gününde evlerimize evlat acısının ateşini düşüren, kahpece ve korkakça bir saldırıyla canımızdan can koparan, terör örgütü PKK’yı ve onun alçak teröristlerini en sert şekilde lanetliyoruz.

Bu alçak saldırıyla bizleri bölebileceklerini, halkı halka kırdırabileceklerini, karanlık emellerine ulaşabileceklerini zanneden hainler, her eylemlerinde olduğu gibi yine emellerine ulaşamamışlardır. Bu hainler ve onların içte ve dıştaki destekçileri, karşılarında bir kez daha terör karşısında birleşen, tek vücut olan bir millet bulmuşlardır.

Bu millet askerine, polisine, halkına uzanan her kanlı elde, tek yumruk ve tek ses olmayı başarmış, terörü lanetlemiş, hainlere gereken dersi vermiştir. Harcında birlik, kardeşlik ve bağlılık bulunan bir ülke, böylesine kahpece yapılan saldırılarla birbirine daha da kenetlenmekte, bayrağına, cumhuriyetine, polisine ve askerine daha da sahip çıkmaktadır.

Terör bu türden kanlı eylemlerle yüreğimizi yakmaktadır. Ancak bu yürek yangınımızda, yasımızda yine ortak acılarımızdır. Türk halkı acısını paylaştıkça, terör örgütlerine karşı daha da güçlenmekte ve bu birliktelikle, terörün yapmak istediğine asla boyun eğmemektedir.

İstanbul’daki bu hain saldırıda yitirdiklerimizle içimizden de bir şeyler kopup gitmiştir. Ateş hepimizin evine düşmüş, yitip giden gencecik evlatlarımız hepimizin çocuğu, kardeşi ve canı olmuştur. Artık yeter dediğimiz her anda, yeni kayıplar yaşamak en büyük acımız olmuş, yaşanan duygular kelimelerle tarif edilemez hale gelmiştir. Bugün gözümüzde yaş, kalbimizde sızı, aklımızda kaybettiğimiz yiğitlerimizden başka bir şey yoktur.

İnadına sarılacağız bugün birbirimize. İnadına sokağa çıkıp sahip çıkacağız ülkemize ve birliğimize. Acılarımızı unutmadan ama hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Biliyoruz ki, Hakkın gazabı ve Halkımızın bedduaları, er ya da geç sonları olacaktır bu alçakların.

Biz Cumhuriyet Halk Partililer, bu ülkenin polisine, askerine, aydınına ve halkına yapılacak her saldırıda, saldırıyı yapanların karşısına çıkmaya, bu hainleri lanetlemeye, ülkemizin birliğine, barışına ve geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyeti ve halkını korumak pahasına canından olan tüm kahramanlarımızın, mücadelesini sürdürmeye, isimlerini yaşatmaya, her türlü terör eylemini kınamaya ve lanetlemeye amasız ve fakatsız devam edeceğiz.

TERÖR KARŞISINDA SUSMAYACAĞIZ

Bugün terörden ve teröristten başka suçlu aramaya gerek yoktur. Eksiği hatası olanların konuşulacağı gün bugün değildir. Bugün partisine, dinine, ideolojisine bakılmaksızın, terörün karşısında olan herkesle omuz omuza olma günüdür. Bu kardeşlik ve birlik, alçak teröristlere verilecek en büyük cevaptır.

Terör karşısında susmayacağız, yılmayacağız, korkmayacağız. Bizi sindirmek ve bölmek isteyenler bilsinler ki, şimdi daha da kenetlenmiş, daha da güçlenmiş bir Türkiye var. Halkın gücü ve kardeşliği bu hainlerin sonu olacaktır. Bu kardeşliği sağlamak, terörü bitirmek adına her türlü iş birliğini destekliyor ve bu yolda her türlü desteği eksiksiz veriyoruz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimizle, bu hain saldırıda hayatını kaybeden 44 Şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Şiddete, teröre ve karanlığa inat ses yükseltiyor, haykırıyor ve tüm terör örgütlerini en büyük lanetle lanetliyoruz.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.