site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP İl Örgütü Selçuk’ta Gece Nöbeti Tutacak

CHP İl Örgütü Selçuk’ta Gece Nöbeti Tutacak
29.05.2013
A+
A-

kucukmenderes-chp-selcuk

İl Örgütü Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Küçük Menderes’te nöbete ve Karaburun’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

CHP İl Örgütü Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ses getirecek eylemlere hazırlanıyor.

Küçük Menderes nehrindeki kirliliğe ve Karaburun’da yaşanan çevre felaketlere tepkisini çok sayıda toplantı ve açıklamayla ortaya koyan CHP İl Örgütü Selçuk’ta gece nöbeti tutacak, Karaburun’a çıkarma yapacak.

Eylemler hakkında detaylı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ali Engin, geçen yıl yapılan çevre çalışmalarının devamını getirmek amacı ile yeni eylemleri, Dünya Çevre Günü kapsamında gerçekleştireceklerini açıkladı.

Engin, İzmir’de çevre için düzenlenecek farklı eylemlere imza atacaklarını ve milletvekillerinden, STK’lara kadar İzmir’in tüm kesimlerinin eyleme dahil edileceğini belirterek şunları söyledi:

GECE NÖBETİ
Eylemler 31 Mayıs akşamı Küçük Menderes Nehri, Taşköprü mevkiinde gece nöbeti ile başlayacak. Aynı akşam nehir kıyısında çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve çadırlarda konaklama yapılacak. Nehrin kurtulması ve çevre hareketinin duyulması için sembolik bir ateş yakacağız etrafında söyleşiler ve müzik dinletisi yaparak konunun önemi vurgulayacağız. Başta Selçuk ilçesi olmak üzere, çevredeki köy ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızla birlikte türkülerle, şarkılarla eylemlerle, Türkiye’nin dikkatini küçük menderesteki çevre felaketine çekmeyi amaçlıyoruz. Selçuk Taşköprü de Gece nöbeti eylemimiz, CHP milletvekilleri, İl ve İlçe örgütlerimiz, Parti Meclisi üyeleri,   Belediye Başkanları, STK’ların ve bölge halkının katılımıyla, 1 Haziran 2013 Cumartesi günü sabah yapacağımız basın açıklamasıyla sona erecektir” dedi.

YORUMLAR
  1. handan boğazı dedi ki:

    BAŞLAMIŞKEN BİRKAÇ GÜN KALSAYDINIZ BEYAAA. İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ŞOV BEYAA 🙂

    1. genç... dedi ki:

      burda senın hakkın savunuluyo senın memleketının guzellıgı ıcın handan hanım yorum yapmak ıcın yorum yapma bence.

  2. RÜZGAR dedi ki:

    ŞOV YAPMAKTA KİMSE BAŞBAKAN’IN ELİNE SU DÖKEMEZ…

  3. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    YAVU ŞU HANDANI KAY LE ALMAYIN YORUM YAPTIKÇA BATIYOR BENCE KORKAK BİRİ OLMASA ADINI YAZAR BENİM GİBİ RÜZGAR ADA KATILIYORUM AYNEN

  4. eski chp li dedi ki:

    öyle şarkı türkü söyleşiyle çevre temizlenmiş olsa dünya cennet gibi olurdu hoş başkada bi şeye yaramazsınız zaten yaptığınız en iyi şey şov yapmak adam gibi bi şey yapın yapmıcaksanızda ayak altında dolaşmayın