site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP: Demokrasi ve Özgürlük İçin Meydan Okuyoruz

CHP: Demokrasi ve Özgürlük İçin Meydan Okuyoruz
16.05.2013
A+
A-

demokrasi-ve-ozgurlukCHP olarak “Demokrasi ve Özgürlük İçin Meydan Okuyoruz” sloganıyla meydanlara çıkıyoruz, ilk miting 18 Mayıs Cumartesi günü Aydın’da…

Miting Düzenleme Komisyonu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Türkiye’de ne zaman bir sıkışma olsa başvurulan adres CHP olmuştur” dedi

-“Sayın Başbakan nasıl bir anayasa olacağına, nasıl yaşanacağına bile karar veriyor. Bunun anlamı otoriter bir yapıdır ve bu yapının önünde durabilecek tek irade CHP’dir.”

“Demokrasi ve özgürlük için meydan okuyoruz” sloganıyla düzenleyeceği mitinglerden ilkinin, 18 mayıs Cumartesi günü Aydın Demokrasi Meydanı’nda yapılacaktır.

“Geçmiş dönemlere baktığımızda, Türkiye’de ne zaman bir sıkışma olsa başvurulan adres CHP olmuştur. Anayasa konusunda konuşması gereken hukuk fakülteleri, nereye ne yapılması gerektiğini söylemesi gereken teknik üniversitelerdir. Ama bugün hepsinin adına bir kişi konuşuyor. Bu gerçeğin ışığında, Demokrasi ve özgürlük adına ne kadar mesafe aldığımızı görmemiz gerekiyor. Sayın Başbakan nasıl bir anayasa olacağına, nasıl yaşanacağına karar veriyor. Bunun anlamı otoriter bir yapıdır ve bu yapının önünde durabilecek tek irade CHP’dir.”

Reyhanlı’daki patlama sonrası hükümetin getirilen yayın yasağı özgürlüklerin askıya alınması anlamına gelmektedir.

Tüm baskılara karşı Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU ile MEYDAN OKUMAK için halkımızı Aydın’da yapılacak olan mitinge davet ediyoruz.
Katılmak isteyenler in 17 Mayıs Cuma günü saat 17:00’a kadar CHP Selçuk İlçe Başkanlığına müracaat etmeleri  rica olunur. ( Tlf : 232 – 892 51 13 )
CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ”Türkiye’de ne zaman bir sıkışma olsa başvurulan adres CHP olmuştur ” denmiş açıklamada ondan 50 yıldır iktidar yüzü göremedi CHP değil mi.

  2. Anonim dedi ki:

    CHP bugün beyaz dediğine yarın siyah diyen bir parti konumuna geldi ne yazık ki kılıçdaroğlu ile birlikte onun içinde eski bir chp li daha doğrusu herzaman chp li olan biri olarak kılıçdaroğlu olduğu sürece oy falan vermemem altı ok’a