site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP bu akşam ki meclise niçin katılmadı?

CHP bu akşam ki meclise niçin katılmadı?
02.03.2015
A+
A-

chp-logo

Bu akşam yapılması gereken Selçuk Belediyesi’nin Mart ayının ilk birleşimi CHP’li üyelerin meclise gelmemesinden dolayı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Oturum yarın (salı) saat 11.00 a ertelendi. CHP Meclis üyeleri niçin gelmediklerini  yazılı basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaştı.

KAMUOYUNA DUYRULUR

02.03.2015 tarihinde Selçuk Belediyesi Meclis Toplantısı yapılacağı çağrısını almış olmamıza rağmen, 27.02.2015 tarihinden beri gündem maddelerinin açıklayıcı bilgileri tarafımıza verilmemiştir.
Gündem maddelerinin açıklamalı metnini ısrarla talep etmemize rağmen tarafımıza verilmemiş olması nedeniyle 02.03.2015 tarihli Selçuk Belediyesi Meclis Toplantısı’na katılmayacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Şeffaf belediyecilik. Katılımcı belediyecilik. İşçilerin parasını ödemiyor ama bu türlü düzenbazlıkları çabuk öğrendi.

  2. seçmen dedi ki:

    Meclis ne üretiyor,kış geçmek üzere kapalı pazar yeri mi?Yaptılar.Hangi yatırımlar için proje ve görev bölümü yapıldı.Bu aydan sonra fuarlar geziler başlar daha sonra kermes, festival derken günler geçer.Turistler gelir çarşı dolar boşalır esnaf para kazanır.Bakmışsın ekim ayı deve güreşi tertip tartışması başlar.İşte yıl geçti.Kazanan sevgi mi?Selçuk mu? diye toto devam edecek.

  3. halk dedi ki:

    Akşama kadar iş yapmadan aldıkları maaşlara saysınlar memnun olmayan versin istifasını….

    1. anonim dedi ki:

      Hayırdır istifa edenin yerine sen mi girecen ? Gerek yok her gün iki üç kişi alınıyor. Adamını bul sende işe başla.Şu anda 800 kişi geçmiş.

  4. ALİ MURAT dedi ki:

    HALKIN İÇİNDE GERÇEKTEN VAR OLAN BİR KİŞİ OLARAK TEMENNİM TBMM’DE DE BÜTÜN MUHALİF PARTİLERİN MECLİSİ BOŞALTIP,HALKIN İÇİNE DÖNMESİDİR.

    1. Anonim dedi ki:

      akp-hdp-pkk ya mı kalsın ortalık.
      eş ortaklar sizi

  5. ALİ MURAT dedi ki:

    benim yorum nerde ?

  6. anonim dedi ki:

    Halk arasında yaparsanız meclisi daha iyi olur en azından halk ne mal oldugunuzu anlar..