site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ÇGG’den Deveciler Derneğine Destek

ÇGG’den Deveciler Derneğine Destek
26.07.2014
A+
A-

camlik-genc-girisimciler-dernegi

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği de Deve Güreşleri Festivali’nin bu yıl Selçuk Efes Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği tarafından yapılmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

ÇGG Dernek Başkanı Kadir Zünbül’ün basın açıklaması şöyle; Siz değerli halkımızın da bildiği gibi; Deve güreşlerinin amacı toplumsal dayanışma, topluma yararlı temel hizmet kuruluşlarının yapıtlarının çoğaltılması, korunması ve çoğaltılmasında büyük rol oynamaktadır.

Selçuk İlçemizde bu yıl yapılacak 33. Deve Güreşlerinin STK’larca yapılmasını öngören 24.07.2014 tarihinde Selçuk Belediye Başkanı Sn. Zeynel Bakıcı’nın almış olduğu etkili, şeffaf ve cesur kararından dolayı kendilerini derneğimiz adına tebrik ediyorum. STK’ların gönüllü fedakârlık içerisinde ilçemizin kalkınmasında ve tanıtımında rol üstlenmelerini hep kendimize, derneğimize arkadaşlarımızla, yönetimimizle ve üyelerimizle amaç edindik.

24.07.2014 tarihli http://www.selcukhaber.com/kimsenin-ne-on-ne-de-arka-bahcesiyiz.html yaptığımız yazılı basın açıklamamızda görüleceği gibi derneğimiz ilkeli ve kararlı bir yolda ilerlemekten çalışmalarında ödün vermedi,vermeyecektir de.

Alınan bu kararı saygıyla karşılar, hayırlara vesile olmasını, temenni eder, ilçemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının ortak akılla koordineli bir çalışma yaparak, Selçuk ilçemize yakışır 33. Deve Güreşleri Festivalinin organize edilmesini saygılarımla bilgilerinize sunarım. Sevgiyle el ele.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.