site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ÇGG Başkanı: Herkes Aklını Başına Alsın

ÇGG Başkanı: Herkes Aklını Başına Alsın
16.10.2014
A+
A-

kadirzunbul-cgg

ÇGG Kültür Derneği Başkanı Kadir Zünbül yaptığı yazılı basın açıklamasında; ”Güzel ülkemiz yaklaşık 3 haftadır, hoş olmayan bir takım acı olaylar yaşamaktadır. Özellikle Güneydoğu illerimizde bir haftadır, daha da artmakta bu olaylar. Neymiş Kobani. Bahane tabi ki” dedi.

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği (ÇGG) Başkanı Zünbül; ”Buradan, akli selim olan, tüm kardeşlerimizi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sakin, sabırlı, sevgiyle olmalıyız. Ülkemiz dış güçlerin tuzağına gelmeyecektir” dedi. Bizleri birileri Libya, Mısır, Suriye, Irak gibi görmesinler. İman gücümüz, vatan sevgimiz, saygın Devlet kimliğimizi Osmanlıdan bugüne dünya gördü, görmeye devam etmektedirler. Bizler, devletimize, milletimize, bayrağımıza ve demokratik, sosyal hukuk devlet yapımıza karşı girişilen her türlü hukuksuz ve şiddet içeren eylemin karşısındayız. Birileri ülkemizde kardeş kavgası başlatmak, birlik ve bütünlüğümüzü bozmak istiyor, kirli bir oyun tezgâhlıyorlar. Maneviyatı ve merhamet duygusu yüklü olan devletimiz, sınır kapılarını açtı, daha ne yapsın insani görev. Devletimiz İnsani yardımda bulundu, hala bulunmaktadır. Bunu ekonomisi, siyaseti güçlü olan, imanı acıma duygusu olan, özgüveni olan devletler başarır. Çok şükür devletimiz bunu başardı. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Sınırlarımız dışında yaşanan olaylar bahane edilerek bazı şehirlerimizde sergilenen şiddet eylemlerini açık bir şekilde lanetliyoruz. Sevgiyle el ele, gönülden gönüle duygu ve düşüncelerimizle Etle tırnak Gibiyiz, bunu bilmelerini istiyoruz. Bizler, Çanakkale de ki Mehmet’in, Dumlupınar da ki Ahmet’in, Sakarya da ki Hasan Çavuş’un, Kurtuluş Savaşındaki Gökçen Efenin, Ödemişli Çakıcı Efenin torunlarıyız ve etle tırnak gibi bir bütünüz. Allah bir daha bizlere o günleri yaşatmazsın. Herkes aklını başına alsın. Vatanımız sahipsiz değildir. Sevgiyle el ele’’ dedi.

YORUMLAR
  1. serkan dedi ki:

    bide çgg ne demek yazının herhangi biyerinde açıkca yazsaydınız daha güzel olucaktı…

  2. vatandas dedi ki:

    Sayin başkan önce camliktaki gençleri uyusturudan kurtarmak gerek önce buradan başlayan ise

  3. Anonim dedi ki:

    siz çamlıkta gençleri uyuştuucudan kurtarında sonra vatanı kurtarırsınız.. 🙂 gece gençler zombi gibi geziyor camlıkta millet düğün yapmaya korkuyor

  4. iskender dedi ki:

    Çgg iyimiş ya zengin gösteriyor..

  5. Şaşırı-yorum dedi ki:

    Genelkurmay Başkanlığı veya Başbakanlık ve bağlı birimleri “Herkes aklını başına alsın” diye bir açıklama yaparsa kabul ederim. Devlet otoritesinin ve gücünün hissetirilmesi anlamında bundan kendi adıma mutluluk ve güven duyarım. Ama bir sivil insiyatifin bu sözleri biraz komik geldi. Kendisi kusura bakmasın. Saygı duyuyorum. Belagat edebiyatının tesirinide kalmış olmalı. Yine de milli hislerin samimi tezahürü olarak görüyorum. Hay Allah benim de duygularım karıştı.

  6. Anonim dedi ki:

    sayın başkan bu tablonun kimlerin eseri hangi açılım sevdalılarının rüyası olduğunu hepimizin bildiği gibi sende biliyorsundur…bu insanlarla seni yanyana çok gördük bunuda biliyorsun..bu çıkışını onlarada yaparsan daha inandırıcı olursun.

  7. erdem dedi ki:

    Sayın başkan yüreğine sağlık açıklamalarına katılıyorum.Tabiki herkes aklını başına alsın.Bu ülke hepimizin.Ben istanbulda yaşayan bir selçuklu olarak sizlerle gurur duydum.

  8. hüseyin dedi ki:

    yürü be başkan kim tutar seni..her zaman yanındayız

  9. erkan dedi ki:

    sayın başkanım açıklamanızı tebrik ediyorum,selçuk ilçesinin sizin gibi duyarlı ve içten insanlara sahibi vardır.

  10. ayşe dedi ki:

    tebrikler bravo