site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Celsus Kütüphanesi Konsere Hazır

Celsus Kütüphanesi Konsere Hazır
16.06.2014
A+
A-

Artei dei Suonatori (5)

Celsus Kütüphanesi’nde Polanya Usulü&Türk Usulü Konser

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 28. Uluslararası İzmir Festivali, Celsus Kütüphanesi’nde son derece özel bir konsere ev sahipliği yapacak. Polonya ve Türkiye arasında kurulan diplomatik ilişkilerin 600. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Polonya Barok Orkestrası Arte dei Suonatori, dünyaca ünlü barok kemancı Rachel Podger’in konuk sanatçı olarak katılımıyla yeni programı “Alla Polacca, Alla Turca”yı sunacak.

18. yüzyılda Avrupa’nın ilgisini uyandıran, doğunun iki güçlü ülkesi durumundaki Polonya ve Türkiye, yeni bir esin kaynağı arayan Avrupalı sanatçılar için cezbediciydi. “Alla Polacca, Alla Turca”, 18.yüzyılın Avrupa Müziği’nde Türkiye ve Polonya’nın arasındaki bağlara odaklanan özel programıyla unutulmazlar arasına girecek.Adam Mickiewicz Enstitüsü’ne bağlı dijital bir platform olan culture.pl ve Polonya Cumhuriyeti Kültür ve Milli Miras Bakanlığı işbirliği ile yapılacak konserde, çağımızın en önemli Barok Topluluklarından biri olan Arte dei Suonatori ve kemancı Rachel Podger, Telemann, Vivaldi, Haydn ve Mozart’ın eserlerini yorumlayacak.

18 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 21.30’da Festivalin en gözde mekânlarından Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilecek, konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında Kent Kart ile biniş yapılan ESHOT otobüsleri kaldırılacaktır.

Podger-Rachel-14

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.