site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çamlık’ta Eski Okul Binası Belediye Ekiplerince Yıkıldı

Çamlık’ta Eski Okul Binası Belediye Ekiplerince Yıkıldı
28.10.2014
A+
A-

camlik-okul (2)

Çamlık’ta deprem yönetmeliğine uygun olmadığı tespit edilen okul binası yıkıldı. Yeni ortaokul binasının taşınmasıyla birlikte deprem yönetmeliğine uygun olmadığı tespit edilen Çamlık Mahallesindeki eski okul binası, Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı. Göreve geldiği günden bu yana özellikle eğitime büyük önem veren ve eğitim konusunda her türlü desteği sağlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Bizim için esas olan öğrencilerimizin huzuru ve güvenliğidir” dedi.

2011 yılında yeni binasına taşınan ve deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesiyle boşaltılan okulun eski binası hafta sonu Selçuk Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yıkıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi üzerine Belediye Encümen kararıyla yıkımı gerçekleştirilen binanın bulunduğu sahayı tamamen temizleyen ekipler, ilçe milli eğitim müdürlüğünün talebini yerine getirmiş oldu.

Öğrencilerin huzurlu ve daha güvenli eğitim görmeleri açısından Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, bu konuda ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin taleplerini her zaman dikkate alacakları ifadesini kullandı. Başkan Bakıcı; “Bizim için esas olan öğrencilerimizin huzuru ve güvenliğidir. Yıkımı gerçekleştirilen okulumuz deprem yönetmeliğine uygun değildi. Dolayısıyla bu okulumuz öğrencilerimizin zarar görmemesi için ilgili ekiplerimizce hafta sonu yıkımı gerçekleştirilmiştir. Çocuklarımız okullarda ne kadar çok huzurlu okurlarsa bizler de o kadar huzurlu oluyoruz” dedi.

camlik-okul (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.