site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Çamlık Köyüne Geliyor

Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Çamlık Köyüne Geliyor
09.04.2014
A+
A-

camlik1

SEVGİYLE EL ELE..

İZMİR DEVLET TÜRK DÜNYASI DANS VE MÜZİK TOPLULUĞU ÇAMLIK’TA BAHARA HOŞGELDİN DİYECEK..

12 NİSAN 2014 TARİHİNDE SAAT:19:00 ‘DA SELÇUK İLÇESİ ÇAMLIK KÖYÜNDE ÇAMLIK GENÇ GİRİŞİMCİLER KÜLTÜR DERNEĞİNCE KONSER ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEKTİR.

KONSER ANA SPONSORLUGUNU İZMİR/TORBALI İLÇEMİZDEN, TURKCELL, AVEA, VODAFONE ve TURK TELEKOM gibi GSM ve MOBİL ÜRÜN /HİZMET SUNAN ANA YÜKLENİCİ OLARAK ÇALIŞMA GÖSTEREN FARKON İLETİŞİM HİZMETLERİ YAPACAKTIR.

KONSERİ; İZMİR DEVLET TÜRK DÜNYASI DANS VE MÜZİK TOPLULUĞU SANATÇILARINDAN OLUŞAN YAKLAŞIK 40 KİŞİLİK BİR SANATÇI KADORUSUYLA SANATSEVERLERE SUNACAKLARDIR.

ÇAMLIK GENÇ GİRİŞİMCİLER KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANI SN.KADİR ZÜNBÜL YAPTIGI AÇIKLAMADA; KONSERİMİZE TÜM HALKIMIZ, TÜM MENDERES HAVZASI DAVETLİMİZDİR, DİYEREK ÇAMLIK KÖYÜNÜN GELİŞMESİ VE KALKINMASINDA, TANITIMINDA BU KONSERİ HALKIMIZA SUNMAYI GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURARAK SEVGİ VE HOŞGÖRÜNÜN ÖN PLANDA OLMASINI, NSANLAR ARASINDA KÜSKÜNLÜKLERİ GİDERMEK, GÜZEL BİR BAHAR AKŞMINDA, DOĞADAS AÇIK HAVADA SANATSEVERLERE MÜZİK ZİYAFETİ VERMEYİ DÜŞÜNDÜK. KONSERİMİZDE;MİLELTVEKİLLERİMİZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ,KAYMAKAMLARIMIZ, SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLİKLERİ , KAMU İDARİ AMİRLERİ VE PERSONELLERİNİN KATILMASINI BEKLEMEKTEYİZ.

TÜGİAD EGE ŞUBESİ, ÇEŞİTLİ STK TEMSİLCİLERİ, ULUSAL VE YEREL BASIN GURUBU, İLÇEMİZE HİZMET VERMİŞ SAYGIN KİŞİLERİN OLACAĞI, BAZI ARKADAŞLARIMIZA DERNEĞEİMİZCE PLAKET VERİLECEĞİ, MÜZİKLE ŞİRLERLE, GÜZEL BİR ETKİNLİK OLACAĞINI SÖYLEMEK İSTİYORUM.

ÇAMLIK GENÇ GİRİŞİMCİLER KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANI SN.KADİR ZÜNBÜL; KONSER ETKİNLİĞİMİZE KATILIMIN YÜKSEK OLACAĞINI BEKLİYORUZ.ŞİMDİDEN GEREK ULUSAL VE GEREKSE YEREL BASINDAN TARAFIMIZA VERİLEN DESDEKLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE  YÖNETİMİMLE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLARIMLA.SAYGIALRIMLA..SEVGİYLE EL ELE..
camlik-genc-girisimciler

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    çok güzel bir etkinlik olacak eminim kadir bey tebrik ederim emeği geçenleri…

  2. ahmet dedi ki:

    tebrikler

  3. fatma şen dedi ki:

    harika ordayız..

  4. hakan dedi ki:

    çamlık genci kutluyorum il kez köyümüzde böyle bir etkinlik..

  5. can dedi ki:

    ege için güzel bir etkinlik..tebrikler..

  6. vatandaş dedi ki:

    Şirincenin yükünü azaltsın,en azından diğer köylerde bu hareketten yararlansın.Olmadık cemaat bile orada yer yurt tutmuş biz hala daha şu değerleri koruyoruz gibi hamasi nutuklarla iş yapıyor görülüyoruz.

  7. sercan dedi ki:

    çamlık köyünün bence şirinceden farkı yok.. tek eksiği pansiyonlarının ve kalacak nitelikli otellerin olmamasıdır..ama çamlarının varlığı yeter ve müzesi dünyada tek..bu konser etkinliğini duyunca heyecanlandım inşallah olcaz..o gün.