site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği’nden İftar Yemeği

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği’nden İftar Yemeği
12.07.2014
A+
A-

camlik-genc-girisimciler-iftar (3)

Cenka Hotel’de Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğince Selçuk Basın Mensuplarına iftar yemeği verildi.

Selçuk Basının ilgi gösterdiği iftar yemeğinde ÇGG Kültür Derneği Başkanı Kadir Zünbül, Dernek Danışmanı Projeler Yazılımcısı Sosyal Bilimci-Araştırmacı Gökhan İlhan ve İHA Selçuk Ajans Muhabiri Nilüfer Öztürk Sılay, kısa birer konuşma yaptılar.

Cenka Hotel’de gerçekleşen iftar yemeğine; Selçuk Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Durmuş, Dost Gazete Köşe yazarı Sabahattin İzcioğlu, Sekiz Eylül Gazetesi Muhabiri Ayşe Havva Geyik, Selçuk Haber Muhabiri Seda Konuk, Büyük Selçuk İnternet Gazetesi Muhabiri Hasan Hüseyin Gödeş, İnternet Gazetecisi, Köşe yazarı Mehmet Uyaroğlu, İzmir Art Reklam Ajansından Ersin İlhan ve Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Yönetimi tam kadro iftar yemeğine katıldılar.

Dernek Danışmanı, Projeler Yazılımcısı Sosyal Bilimci-Araştırmacı Gökhan İlhan konuşmasına; Kendisinin de bir madenci çocuğu olduğunu, Soma Madencilerini anarak rahmet diledi. Basın Mensubu arkadaşlarımıza yemeğimize katılmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, onur duyduklarını söyledi. Basın Mensubu arkadaşlarımızın eleştiri, özeleştirileri , bizlerin yol haritası olacaktır dedi.Çamlık Mahallesinin kalkınmasının, gelişmesinin ve Kültürel değerlerinin, doğasıyla şirin bir mahalle olarak korunmasının gerekli olduğunu vurguladı.

Selçuk Belediye Başkanına Basın Danışmanı aracılığı ile sevgilerini sunarak, samimiyetlerine inandıklarını söyledi. Çamlık Mahallesine Belediye Başkanımızın vermiş olduğu Çamlık konaklama sorununu çözeceğini sözünü dile getirdi. Ve başkanımızın bu yaptırımı yapacaklarına inancım tamdır dedi. STK’ların İdeal Toplum yolunda bir ışık olduğunu,söyledi. İyi niyetin olduğu yerde başarı vardır dedi. Bizler de iyi niyetle yola çıktık, iyi niyetli insanlarla hep buluştuk dedi.

Dernek başkanı Kadir Zünbül ise konuşmasına başlarken; ‘‘Sevgiyle el ele” hoş geldiniz dedi. Derneğin kısa zamanda güzel etkinlikler yaptığını, biz sevgi ve girişimciliği birleştirip bir misyon ortaya koyduk. Ben ve yönetimimle birlikte Çamlık Mahallemize renk, neşe, sevgi, gönül köprüleri getirdiğimize inanıyoruz. Bizim bu güne kadar yaptığımız etkinliklerde amacımız çocuklarımıza örnek olmak doğru ve anlamlı bir kültürel miras bırakmaktır. Zünbül konuşmasında basın mensuplarına hitaben “Siz değerli basın mensupları sayesinde dünyaya açılan pencereden daha bir net bakma şansımız hep oldu ve hala olmaktadır. Sizlerin basında haberde yayında vermiş olduğunuz emek ve özverinizin tartışılmaz birer saygın değerleri olduğunuzu yürekten söylemek istiyorum dedi. Katılımcılara ve Cenka Hotel işletmesi çalışanlarına teşekkür etti.

Basın adına sözcü olarak İHA ve Selçuk Ajans Muhabiri Nilüfer Öztürk Sılay; ÇGG Kültür Derneğinin çalışmalarını yakınen tekip ettiklerini, ve başarılı çalışmalarından memnuniyet duyduklarını söyledi. Basın olarak etkinliklerinize katılmaktan onur duyduk dedi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

camlik-genc-girisimciler-iftar (1)

camlik-genc-girisimciler-iftar (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yahu bu ne sevgi ymiş ya, hepiniz bir sevgi tuttutmuşsunuz dilinize, başka birşey yok , sahi kim bu sevgi .
    sevgi sevgi diye …..

  2. ahmet dedi ki:

    sevgiyle el ele..diyoruz kardeşlik ve gönüldaşlık,duygudaşlık..

  3. mehtap dedi ki:

    çamlık genç derneğini kutluyorum.Allah kabul etsin.