site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı
04.01.2014
A+
A-

camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (1)

03.01.2014 Tarihinde saat 19.00 da Selçuk Çamlık Köyünde Tren Müzesi Aziziye Restoran salonunda Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği 1. Genel Kurulu seçimleri yapıldı. Divan Başkanlığına Dernek danışmanlığını yapan Sosyolog Gökhan İlhan yaptı. Genel Kurul öncesinde şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Yapılan genel kurula MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, MHP Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah, CHP Temsilcileri, AKP temsilcileri, Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı İsmail Bağcı, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ve Selçuk STK Temsilciliklerinden katılım oldu. Çamlık Köyü sakinleri ilgi ve sevgi ile seçimi izleyip dernek üyelerinin salt çoğunluğu ile seçime gidildi. Seçim iki saatlik bir zaman diliminde sonuçlandı. Mevcut Başkan Kadir Zünbül ve yeni yönetimi tekrar güven tazeledi. Dernek Başkanı Kadir Zünbül yaptığı teşekkür konuşmasında; ‘‘ Öncelikle Amacımızın Selçuk – Kuşadası arasında köprü görevi gören adından da anlaşılacağı gibi doğa güzelliğinin bir parçası olan Çamlık Köyümüzün ülke tanıtımında Uluslar arası alanda Doğa Turizmi, Kültürel tanıtım da tanıtmak ve geliştirmektir’’ dedi.

Dernek Başkanı Kadir Zünbül konuşmasına şöyle devam etti; ‘‘Çamlık ekonomisine katkı yapmak için, istihdam sağlamak için, Çamlıkta yapılacak sosyal faaliyetlere destek olmak için derneğimizi kurmuş bulunuyoruz.  Buraya gelen herkese hoşgeldiniz diyorum, Malum bugün akşam burada toplanma sebebimiz Çamlık’ımız adına İyi şeyler yapmak için yola çıktığımız derneğimizin genel kurulunu yapmak için Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah utandırmasın.  Dernek olarak Öncelikli hedefimiz Çamlık’ta yetişen tarımsal amaçlı ürünlerimizi tanıtmak, Çamlık gençlerimizi birer birey olarak topluma daha nasıl faydalı olunur düşüncesiyle yetiştirmek amaçlıdır. Çalışma projelerimiz arasında Çamlıkta bir kütüphane yapmak, Çamlık halkını bilgilendirici Eğitim seminerleri düzenlemek, aile içi eğitim ve genç girişimcilik ruhunun gelişmesini sağlamak.

Geldiğiniz için tekrar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.  Sizin bize verdiğiniz desteklerle inşallah daha da ileriye gideceğiz. Daha güzel günler için hep beraber el ele diyorum. Tekrar teşekkür eder. Saygılarımı sunarım’’ dedi.

Genel Kurulun konuklarından MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘Gerçekten sevindirici bir olay, genç arkadaşların ellerini taşın altına koyup kendi doğdukları büyüdükleri köye acaba bir taş üstüne de ben taş koyabilirmiyim düşüncesiyle yola çıkmaları çok güzel bir şey. Bu akşam buraya gelince gerçekten çok güzel bir olayla karşılaştım. Genç kardeşlerimizin böyle bir girişimde bulunması beni çok mutlu etti. Çamlık köyü içinden çıkıpta köyü için hizmet etmeye inançlı azimli gençlerin olması beni çok sevindirdi. Kendi adıma şunu açıkça belirtmek istiyorum arkadaşlarımızı çıktıkları yolda sonuna kadar destekliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ne varsa ne yapılacaksa Çamlık için deyip yola çıkmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum, bir taş üstüne taş koyarlarsa ne mutlu onlara. Allah yolarını açık etsin’’  dedi.

Yapılan Genel Kurul Sonucunda Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Kadir ZÜNBÜL (Başkan)
Mehmet ÖZDEMİR (Bşk. Yrd.),
Emine ÖZSAVRAN (Sayman),
Nurcan İZMİR (Sekreter),
Yönetim Kurulu Üyesi: Ömer BABA,
Yönetim Kurulu Üyesi: Mustafa DEMİR,
Yönetim Kurulu Üyesi: Esat GÖKMEN.
Yön. Kurulu Yedek Üyeleri: Ömür ZÜMBÜL, Önder BABA, Tayfun ÇOLAK, Ş. Ali ÜYÜCÜ,  Aydan BURDUR.
Denetleme Kurulu Üyeleri: Fatma DİLER, Mehmet ERYILDIZ, Ayla ERİŞ.
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:  Kadir DEMİR, Ayşen KARAKAYA, Aşkın ESEN.
camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (2)

camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (3)

camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (4)

camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (5)

camlik-genc-girisimciler-kultur-dernegi (6)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. çamlıklı dedi ki:

    levent başkanımıza teşekkür ederiz ilgisinden dolayı.çamlıkta seçimde mhp ye ilgisini gösterecek

  2. ödemişli hakan dedi ki:

    SAYIN GÖKHAN İLHAN ABİMİZ HER YERDE TEBRİKLER..SİZE GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ ÖDEMİŞDEN SELAMLAR..

  3. erkan esen dedi ki:

    Allah utandırmasın kadir kardeşime ve ekibine başarılar.

  4. Anonim dedi ki:

    günde en az 3 defa karşılaşıyorum çok enerjik..heryerde var başkan olursa bu enerjisiyle selçuğu uçurur

  5. genç dedi ki:

    sohpetine şahit oldum..gerçekçi . belediye iş kapısı değil diyor diğerleri herkeze seni belediyeye işe alcam diyor..bu levent te iş var doğrucu projelerini anlattı başarırsa selçukta işsiz genç kalmaz üreticinin malıda değerlenir..anlattıkları kafama yattı çalışırsa başarır

  6. Anonim dedi ki:

    chp liyim dedim olsun dedi bıkmadan 45 dakka anlattı..kafam karıştı yılların chp lısıyım bu cocuğa oy verebilirim

  7. doğulu dedi ki:

    valla mhp ye bakış açım biraz karamsar fakat iş levent abi olunca değişiyor..bu güne kadar insan ayırdığını hiç görmedim..iyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda hatta kan davalı iki aileyi barıştırdığına bile şahit oldum.oyum helal olsun abi yolun açık olsun

  8. Anonim dedi ki:

    bu çocukta şeytan tüyü var ..yeterki konuşsun mutlaka ilgi çekiyor.15 günde selçuk siyasetinde taşları yerinden oynattı dengeleri altüst etti..bana kalırsa vefaya tek rakip..vefacım işin zor pes edeceğe benzemiyor dikkat et

  9. siyasetçi dedi ki:

    vefanın tek rakibi görüyorum
    levent başkan durma ilerle gençlik seninle

  10. yasemin dedi ki:

    Çamlıkköyüne hayırlı olsun..Gökhan beyin oldugu yerde inanın iyi niyet ve doğruluk vardır egeli değil ama eegeliden çok egeye bağlı..

  11. filiz izmir dedi ki:

    gökhan bey tebrikler..güzel konulara eğiliyosunuz..izmire katkılarınızdan dolayı teşekkürler..

  12. Anonim dedi ki:

    levent görür durusunuzu bozma yolun ve bahtin acik olsun

  13. HASAN dedi ki:

    DERNEĞİN BENCE HİÇ BİR SİYASİ OLUŞUM İÇERİSİNDE OLMAMASI KÖYÜMÜZE DAHA FAYDA GETİRİR. BU KONUDA KADİR BAŞKANA VE YÖNETİMİNE GÜVENİYORUM..İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

  14. FATMA dedi ki:

    BAAŞRILAR DİLERİM. SAYGILARIMLA