site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı

Çamlık Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı
11.01.2016
A+
A-

09.01.2016 tarihinde Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurul seçimleri Çamlık Aziziye Resroran’da yapıldı. Mevcut Dernek Başkanı Kadir Zünbül, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü üyelerinin hazır bulundugu seçimde Başkan Kadir Zünbül tekrar başkan seçildi.
Genel Kurul Divan Başkanlığını Bayındır Kül. Sos. Yrd. Ve Dyn. Dernek Bşk. Hasan Güzelsu’nun yaptığı genel kurulda, Sosyal Bilimci -Araştırmacı Gökhan İlhan’da hazır bulundu.
Genel Kurul başlamadan 1 dk. saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan genel kurulda Başkan Zünbül, Gökhan İlhan ve Yön. Kur. Ertan Dündar’ın kısa birer konuşmaları oldu.

Başkan Kadir Zünbül; Katılımcılara teşekkür ederek, bu güzel aile sıcaklıgı ortamında gerçekleştirdiğimiz derneğimizin seçiminin öncelikle Çamlık’a, Selçuk ilçemize, sevenlerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz dedi.
Başkan Zünbül kendimizden derneğimizden fazla bahsetmeyecem açıkçası görünen köy kılavuz istemez. İki yıl süresince yaptıklarımız, başardıklarımız ortadır. Çalışmalarımızı sevgi gözüyle bakmak isteyen herkes görebiliyor. Sevgi gözüyle bakamayanlar, bakmak istemeyenler malesef görememektedirler. Buradan ayırım yapmadan tüm siyasi parti temsilcilerine, yardımsever hemşehrilerimize ve başından beri derneğimizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Bakıcı’ ya çok teşekkür ediyoruz.
Başkan Zünbül, Derneğin Yönetim Kurulunda bazı değişikliklere gittik. Yoğun işlerinden ve sağlık durumlarından dolayı bazı arkadaşlarımızda kan değişikliğine gidildi. Yolumuza ayrılanlarla, gelenlerle devam edeceğiz. Bu yıl dernek çalışmalarımızda, etkinliklerimizde çok büyük süprizler var, herkesin hazır olmasını diliyorum dedi. Kazanan hep Çamlık olacak , çocuklarımız olacaktır dedi.
Derneğin kurulumundan bugüne kadar büyük emekleri ve destekleri olan Sosyal Bilimci- Araştırmacı Sivil Toplum Kuruluşları Uzmanı Gökhan İlhan ise konuşmasında;

Son yıllarda popüler kavramlardan birisi de Sivil Toplum Kuruluşu kavramıdır. Sivil toplum, bireylerin kendi arzularıyla oluşturdukları ortak yaşam alanını ifade etmektedir. 20. yüzyıldan sonra dünyada yaşanan büyük değişimler sivil toplumu önemli derecede etkilemiştir. Son dönemlerde yeni medya ve iletişim teknolojileri ile birlikte sivil toplumun önemi giderek artmıştır. STK’lar bir ülkedeki demokrasinin kurumsallaşmasında ve olgunlaşmasında önemli bir rol oynamaktadır dedi.
Gökhan İlhan ; son zamanlarda yaşadıgımız terör olaylarında hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerine şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. Malum karanlık odaklar, bu ülkede yıllardır arzuladıkları haince düşünceleri , kirli oyunlarını bir kez daha göstermektedirler. Savaşı değil barışı, ölümü değil hayatı savunalım. Unutmayalım ki başka bir Türkiye yok. Gidecek başka bir yerimiz, vatanımız da yok. 72,5 milletten oluşan bu imparatorluk bakiyesi topraklarda binlerce yıldır olduğu gibi yan yana, omuz omuza, kardeşçe yaşamak tek seçeneğimiz. İtidal ve sağuyu birlik ve bearberlik kardeşlik duyguşlarımızla bu hain oyunları bozkadirzunbul-baskanmamız lazım. PKK vb. terör örgütlerinin, karşısında duramayacağı tek güç vardır oda ,kardeşlik sevgisidir dedi.
İlhan, Bu duygularla sevgimizi daha çok yaymalı, çoğaltmalı ve kerdeşilk duygularımızla birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. Derneğinizin genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.
Yeni yönetimde görev alan Çamlıklı olan İzmir Özel Yıldız Çocuk Akademileri Kurucusu sahibi, Derneğin Yeni Yönetim Kurulu üyelerinden Ertan Dündar ise yaptığı konuşmada ise;

Burada olmaktan son derece onurluyum ve gururluyum dedi. Bizler bu dernek sayesinde inanın anılarımıza kavuştuk. Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi tekrar yaşama geçirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Dündar, Ekolojik ve organik tarıma dikkat çekerek tarımsal alanda Çamlık’ta bir çok yenilikler ve üretimlere el atmalıyız dedi. Arkadaşlarımızla Çamlık adına yapılması ne gerekiyorsa hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz dedi.
Yapılan seçimlerin ardından dernek yönetimi ve yedek yönetim kurulu isimleri aşağıdaki listeden oluştu..
Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Yönetim Kurulu Listesi
Asil Yönetim Kurulu                                            Yedek Yön.Kurulu
Başkan- Kadir Zünbül                                                 Aydan Burdur
Bşk Yrd- Mustafa Demir                                            Ömür Zünbül
Sekreter-Ömer Baba                                                  Aykut Günay
Sayman- Emine Özsavran                                         Engin Çoban
Yön.Kur.Üyesi- Ertan Dündar                                  Naim Çetin
Yön.Kur.Üyesi-Aşkın Esen
Yön.Kur.Üyesi-Uğur Gökmen
Denetleme Kurulu: Den.Kur.                              Yedek Üyeleri
Başkan- Mehmet Eryıldız                                         Önder Baba
Üye- Ayla Eriş                                                            İsmet Demir
Üye- Kadir Demir                                                      Tayfur Çorak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.