site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Cam Balkonda Kardeşler Pen Farkı

Cam Balkonda Kardeşler Pen Farkı
02.06.2015
A+
A-

ayhan-soner-ucbay-ikilisi

Evlerin balkonları artık cam ile kaplı. Cam balkon sistemlerine olan rağbet artarken, binaların balkonları artık birer kış bahçesi olarak kullanılıyor. Artık ilçedeki birçok evde cam balkon bulunuyor.

SON yıllarda inşaat sektöründe cam balkona olan talep giderek arttı. Yapılan binaların neredeyse tamamında cam balkon bulunurken, eski binalarda da sonradan cam balkon montajı gerçekleştiriliyor. Selçuk’un önemli cam balkon firmalarından olan Kardeşler Pen, ilçe de ilgi gören işletmeler arasında yer alıyor. Geniş bir müşteri kitlesi bulunan firma, birçok otelinde cam balkon işlerini gerçekleştirdi. Özellikle ev hanımları için cam balkonunun olmazsa olmaz olduğunu ifade eden işletme sahipleri Ayhan ve Soner Uçbay, “Cam balkon evde bir kış bahçesi oluşturmak demek. Ayrıca balkonu da yağmur ve tozdan koruyor. Sektörde büyük bir yoğunluk var” dedi.

Kardeşler Pen, uzman kadrosuyla Ege Bölgesi’ne hitap ediyor. Yenilikleri yakından takip eden firma, gerçekleştirdiği çalışmalarla da dikkat çekiyor. Bodrum, Milas, Selçuk, Kuşadası ve Didim gibi sahil kentlerinde birçok önemli çalışmaya imza atan Kardeşler Pen müşteri portföyünü her geçen gün daha da genişletiyor.

Selçuk’ta farklı sektörlerde yenilikler de ardı ardına geliyor. İnşaat sektörünün büyümesine paralel olarak camcılık sektöründe de hızlı bir büyüme var. İlçede çok sayıda camcılık ile uğrasan esnaf bulunuyor. Özellikle cam balkona olan talep bir hayli fazla. Neredeyse Selçuk’ta her evde cam balkon sistemleri bulunurken, bu sistem ile balkonlar evin bir odası haline geliyor. Kış bahçesi olarak kullanılan cam balkonlar, aynı zamanda binadaki hem görselliğe katkı koyuyor hem de soğuk havanın direkt olarak eve girmesini engelliyor. Bu sektörün önemli firmalarından olan Kardeşler Pen işletme sahipleri Ayhan ve Soner Uçbay, “Cam balkon ile evin kullanım alanı daha da genişliyor. Cam balkon sistemleri artık bir ihtiyaç haline geldi. Otellere referans ile iş yapıyoruz. En büyük referansımız da iş bitirme raporlarımız. Bu konuda oldukça başarılıyız” diye konuştu.

cambalkon-enderpen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.