site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu’ndan Yılsonu Konseri

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu’ndan Yılsonu Konseri
04.06.2014
A+
A-

caglayan-sesler-cocuk-korosu (1)

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu Selçuk-Efes tiyatro salonunda muhteşem bir konser verdi. Konser Sema Köseoğlu’nun sunumu ile başladı. Sunumda koro çalışmalarının çocuklar için önemine değinen Köseoğlu’nun sunumunun ardından konsere geçildi. Koro öğretmenliğini yapan Galina Gül’ün yetiştirmiş olduğu öğrencilerin performansı alkış aldı.

Konserin ilk bölümünde çocuk koroları için yazılmış olan ,çocukların müzik becerilerini, solfej bilgilerini, ses genişliklerini arttırıcı parçalar yer aldı. Daha sonra türkülerle devam etti. 3 ses olarak polifonik seslendirilen şarkılar izleyenler tarafından çok alkışlandı. İngilizce şarkılar ise caz startı ile başladı ve neşeli günler müzikalinde 3 şarkının canlandırılması ile devam etti.

Popüler şarkılara da yer verilen konserde her parça aynı zamanda evrensel değerlere ilişkin önemli mesajlar da içermekteydi. Konser TRT çocuk koro yarışmasında birincilik derecesi alan küçük koristlerin el ele vererek söyledikleri şarkı ile son buldu.

İzleyenler tarafından çok alkış alan konserde son olarak katılan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Not:
Koronun öğretmenlğini yapan Galına Gül, Moskova müzik eğitimi fakültesi Piyano bölümünden master derecesi ile mezun olmuş ve çocuk koroları hazırlama yetkinliğine sahiptir.Uzun yıllardır Selçuk’ta yaşayan Galina Gül 6 yıldır da Simurg kişisel gelişim merkezinde Koro çalıştırmaktadır.

caglayan-sesler-cocuk-korosu (2)

caglayan-sesler-cocuk-korosu (3)

caglayan-sesler-cocuk-korosu (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.