site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu’ndan Huzurevinde Konser

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu’ndan Huzurevinde Konser
23.04.2014
A+
A-

caglayan-sesler-cocuk-korosu (4)

Simurg kişisel Gelişim Merkezinde çalışmalarını sürdüren Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması için Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevinde konser verdi.

Simurg Kiişisel gelişim merkezinde 6 yıldan beri çalışmalarını sürdüren koro Galina Gül yönetiminde hazırlamış olduğu 23 Nisan şarkıları ile Ülkemizin değişik bölgelerinden derlenen türküler ile yaşlıları mutlu etti. Huzurevindeki yaşlılara bayram sevinci yaşatmak ve çocuklarla onları buluşturup mutlu anlar yaşatmak amacı ile düzenlenen konsere de çocuklar çok başarılıydılar. Yaşlılar türkülerde çocuklarla eşlik ederek eğlendiler. Dinledikleri şarkılarla çok eski yıllara gittiklerini belirten huzurevi sakinleri koro çocuklarına daha sık ziyaret etme sözü verdirerek, öğretmenlerine çok teşekkür ettiler. Sema Köseoğlu ise kendilerine etkinlik için destek veren huzurevi personeline ve Selçuk Belediyesine teşekkür etti. Ayrıca 23 Nisan nedeni ile hazırlamış oldukları konserlerinin 26 Nisan Cumartesi Günü Selçuk Efes Kent Belleğinde saat 15.00 da olacağını belirterek herkesi Çağlayan bu sesleri dinlemeye davet etti.

caglayan-sesler-cocuk-korosu (1)

caglayan-sesler-cocuk-korosu (2)

caglayan-sesler-cocuk-korosu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.