site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 2015 Yılına Merhaba Dedi‏

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 2015 Yılına Merhaba Dedi‏
05.01.2015
A+
A-

caglayan-sesler-korosu (2)

Simurg Kişisel Gelişim Merkezinde çalışmalarını sürdüren Çağlayan Sesler Çocuk Korosu “2015 Yılına Merhaba” adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Galina Gül yönetiminde 2009 yılından beri çalışmalarını sürdüren koro her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırladığı şarkılar ile yeni yıla Merhaba dedi.

Konseri Atatürkçü Düşünce derneği Ahmet Ferahlı Parkında yapan koro toplu olarak ve solo olarak şarkılar seslendirdi. Aileler ve izleyen konukların alkışlarla beğenilerini dile getirdiği konser sonrasında çocuklar birbirlerine hediyeler vererek yeni yıllarını kutladılar.

Atatürkçü Düşünce Derneğinde eğlenen çocuk ve davetliler Galina Gül ve Sema Köseoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Simurg kişisel gelişim merkezi yöneticisi Sema Köseoğlu da kendilerini ağırlayan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tuncay Kireç başta olmak üzere Ahmet Ferahlı Parkı çalışanlarına teşekkür etti.

caglayan-sesler-korosu (1)

caglayan-sesler-korosu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.