site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bütün Türkiye’ye Serbest Levent Görür’e Yasak! Teşekkürler Sevgi!

Bütün Türkiye’ye Serbest Levent Görür’e Yasak! Teşekkürler Sevgi!
20.06.2015
A+
A-

gorur-bakici-dondurma

Selçuk’un AKP’li Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve yönetimi esnaf’a zulüm uygulamaya devam ediyor. Selçuklu esnaf bir yandan işlerin bu sezon kötü gidişinden dert yanarken Selçuk Belediyesi’nin uygulamaları ile de dahada bir zora giriyor.

Yıllardır Efes Ören Yerinde işletmecilik yapan Levent Görür Selçuk Belediyesi’nin son uygulamalarından şikayetçi. İşyerinde 20 yıldır dondurma sattığını söyleyen Levent Görür “Birileri siyasi hesaplarını devreye sokmuş olmalı ki. Hergün işyerime onlarca zabıta yolluyor. Burada siyasi entrika yapılıyor. Biz buradan ekmek yiyoruz. Bizim yatak odalarımızda para sayma makinelerimiz yok, ayakkabı kutularımızın içi milyon dolarlarla dolu değil. Bizler hakkımız olan ticaretimizi yapmak istiyoruz. İşyerimize karşı Belediyenin aba altından sopa göstermesine bir türlü anlam veremiyorum” dedi.

BAŞKANI DA ALLAH’A HAVALE EDIYORUM

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz MHP İlçe Başkanı Levent GÖRÜR ”Ben hayatım boyunca kanunsuz iş yapmadım. Konuyla ilgili görüşme yaptığım yetkili makamların ve ilgililerin hiçbirinden net bir cevap alamadım. Konuyu Selçuk Halkına, başkanı da Allah’a havale ediyorum” dedi.

Selçuk Belediyesi’nden dondurma satışına yasak getirilen Levent Görür, Madem satış yasak bende halkımıza bedava dağıtıyorum diyerek elindeki dondurmaları vatandaşa ücretsiz dağıttı.

Ülkemizin heryerinde serbest olan Maraş Dondurması satımı hakkında yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda esnafa bu yasağı katanlara şunları da sormak istiyoruz;

-Zeynel BAKICI’nın dondurma tavrı sadece Levent GÖRÜR’e karşı mı, yoksa genel mi?

-Belediye başkanlığının uygulamaları siyasi mi yoksa işin içinde başka bir iş mi var?

-Yaptığımız araştırmalarda ve görüşmelerde ‘açıkta dondurma ruhsatı’ diye bir ruhsata ulaşamadık. Sorduğumuz ilgililerde ‘bu iş bizi aşıyor, yorum yapamıyoruz’ diyor.

-Türkiye’nin her bölgesinde ve ilçesinde satılan Maraş Dondurması Türk Kültürünü yansıtıyor, neden Selçuk’ta yasaklanıyor?

-Şirince Köyü’nde de bulunan tezgahlar seçim üstü diye ellenmedi fakat yakın zamanda onların da kapatılacağı konuşuluyor.

-Levent GÖRÜR’ün iş yerinde meşrubat satış standı ruhsatı var. Bakkalın, kahvecinin, hediyelik eşyacının, köy ürünleri satan tezgahların bile sattığı dondurmayı, 20 yıldır dondurma satışı yapan Levent GÖRÜR mü satamayacak. Bu nasıl bir adalettir?

-Aldığımız duyumlara göre Sayın Zeynel Bakıcı’ya soruyoruz: ‘Mado dondurmaları şirketinden bir spor klubü adına bağış alındı mı ve bu para karşılığında bu şirkete dondurma satış noktaları (15 adet) sözü verildi mi? Selçuklu esnaflara dondurma satışı yasağı bu yüzden mi geldi?

leventgorur-dondurma-dagitti

yasak-dondurma (8)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    zeynelede gonder bir kulah serinlesin….bugunlerde ihtiyaci var

  2. ceyan yayla dedi ki:

    sayın levent ğörür başkanım ben bu selcukta yırmı yedı senedır şunu öğrendım altı okcuysan onların yandaşları yıyecek onların dedığı olucak ve onlardan yımısenedır cekmedığı kalmadı selcuğun ve esnafın bırde selcukta sankı ışler cok ıyı ğıbı bı ava var altı ok ıttı akp lı beledıye eldı onlarında anlayışı aynı bızden olursan yşarsın anı sayın ğülen başkan erkese eşıt yaklaşacaktın anı kardeşlığı kuracaktın anı senı ıtıyacı olanlara yardımın olucaktı yok levent başkan bu selcukta bozkurt ıktıdar olmadığı sürece bu sıyaset değışmıyecek senın adamın benım adamım yanı albırını vur ötekıne alla sana yardım ettsın cünkı bız bozkurt oldumuz ıçın bunlar var oluyo vede aldıkları bağışlar ıçın kendı ınsanın ekmeğıyle oynuyorlar bırde selcuklu bızım ıçın cok önemlı derler ekmekle oynamak rabbımın sevmedığı alametlerdendır dık dur levent başkan

  3. ceyan yayla dedi ki:

    yorum yazdım ılk defa tekrar edılen yorum dıye yayınlamadı sıte ben daa önce böyle bı yorum yaz madım ama levent başkan sen dık dur senın yanındayız beledıyeye kova kova dondurma yollada moda dondurmacılrına versınler bunuda yazdın dıye yayınlamayın emı

  4. Unkown dedi ki:

    En son yazi dikkatimi cekti Spor Kulupleri ni habere konu ediyorsunuz bağıs karsılığı madoya soz verildi diyerek biliyoruz ki siz haberi yapanlar oyle birsey olduğunu biliyorsunuz neden diğer kulupleri zan altinda birakiyorsaniz madem haber yapiyorsunuz açık açık yazın !

  5. UYAR KUCUK dedi ki:

    Başkan Sana Yasakladılar. ……. Sıkıyorsa Benle Ugraşsınlar, Ben Burdayım, Bunlarda Ne Onur Nede Asiyet Kaldı, Bunlar Daha 3 Sene Zulim Yaparlar. Ondan Sonra Ne Yaparlar Bilmem. Bu Dünya Kimseye Kalmadı. Bunlarada Kalmaz. Bu Böyle Bilinir. Bunlar Cıplak Kıral. Gecmişlerine Bir Bakıp Ona Göre Görev Yapsınlar. Kızıyordum eski Başkana, Şimdi Kızmıyorum, Bunlara Az Bile Yapıyormuş, Neyin Ne Oldugunu Biliyormuş, Gün Gelir Devran Söner, Tekrar Ediyorum Ben Burdayım, Yiyiyorlarsa Benim Kini Kaldırsınlar, Benim Tezgah Burda