site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Et Sektöründe Yeni Bir Mekan: Burak Et Galerisi

Et Sektöründe Yeni Bir Mekan: Burak Et Galerisi
31.07.2015
A+
A-

Selçuk’un tanınmış simalarından Serkan Taşkın Atatürk Mahallesi 1016 Sokak’ta Burak Et Galerisini açtı. Burak Kasap, birbirinden taze her türlü kırmızı ve beyaz et satışını gerçekleştiriyor. Hayvanların katkısız yem ile sağlıklı şekilde yetiştirildiğini belirten Serkan Taşkın, kesimlerin İslami kesimlere uygun şekilde gerçekleştiğini belirterek “Satışa sunduğumuz etlerin kesimine kadar her şeyiyle biz ilgileniyoruz. Satın aldığımız hayvanlar genel olarak arazilerde otlatıldığı için eti yağsız ve lezzetli oluyor. Kısa bir süre önce ilçemizde hizmet vermeye başladık müşterilerimizi bekliyoruz. Ürünlerimiz kesinlikle hijyeniktir” ifadelerini kullandı.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖN PLANDA”

Burak Kasapta Etler, Besi çiftliğinde yetişen büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan temin ediliyor. Kaliteyi Selçuk halkına sunmak için kolları sıvadıklarını belirten Serkan Taşkın, “Mekânımızda, satışa sunduğumuz etlerin tamamı birinci sınıf. Uygun fiyat politikamız ile herkese hitap ediyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ön planda. Bu nedenle müşterimizin, kısmen tüketmişse dahi eti beğenmedi ise değiştiriyoruz. Bu etin kalitesine ne kadar güvendiğimizin de bir göstergesidir” diye konuştu.

EV VE İŞ YERLERİNE ET SERVİSİ

Geniş ve ferah mekanla birlikte müşteriye karşı titiz bir hizmet sunduklarını dile getiren Serkan Taşkın, “Kırmızı etin yanı sıra beyaz et satışlarını da gerçekleştiriyoruz. Çok geniş ve ferah bir yere sahibiz. Mekanımızda dana-kuzu eti, tavuk eti, kasap sucuğu, kasap köfte ve bütün et spesiyalleri satışa sunuluyor. Ev ve iş yerlerine servis hizmetimiz de mevcuttur” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. Volkan AKPINAR dedi ki:

    Hayırlu uğurlu olsun, ülkemizde et ateş pahası malesef. Siz kasaplar da birazcık kardan fedakarlık yapsanız,31.07.2015 Tarihi İtibarı ile Kombinalar ve Kesimhanelerden Alınan Yağsız Dana Kesim ve Yağsız Kuzu Karkas Fiyatları, İzmir için dana kesim yağsız 26 TL, Kuzu kesim yağsız 23,25 TL. Sürümden kazansak, tabii ki sizin masraflarınız, kiralar vergiler yüksek, tamam. Kim ister Avrupa’da et 6-7 Euro (18-21 TL) iken, biz de 40 TL. et almayı. Komşu ülkelere giden insanlarımız en çok et ve rakı alışverişi yapıyorlar. Bu görüşlerim sadece size değil,tüm kasaplarımıza. Tekrar hayırlı olsun kardeşlerim, bol kazançlar…