site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bu Sene Selçuk Deve Güreşleri Muhteşem Olacak

Bu Sene Selçuk Deve Güreşleri Muhteşem Olacak
15.10.2014
A+
A-

isiklar

Selçuk Efes Deve Güreşi Sevenler ve Deveciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Musa Işıklar 14/12/2014 tarihinde Yapılmasının Planlandığı Deve Güreşlerinden elde edilen gelirle Selçuk İlköğretim Okulu Öğrencilerine gerekli araç ve giyim yardımı yapacağız dedi.

Işıklar; 14 Aralık tarihinde yapılacak olan güreşler için deve sahipleriyle yapılan sözleşmelerin doğrultusunda bu yıl yapılacak deve güreşlerinin iddialı olacağını söyledi. Işıklar sözlerine şöyle devam etti; “Bizler bu geleneği hem yaşatmak hemde genç nesillere aktarılmasını sağlamak için böyle bir yola çıktık. Amacımız elimizden geldiğince ilçemizde bu tür yardım organizasyonları düzenleyip sonucunda el birliği ile başarıya ulaşmaktır’’ dedi.

YORUMLAR
  1. vatandas dedi ki:

    Selcukta devesi olmayipta deveci olan ne kadar insan var

  2. Apasel dedi ki:

    Yanılmıyorsam bu güreşler her yıl Ocak ayının 3. Pazar günü yapılıyordu. Bu yıl neden 14 Aralık?

  3. Anonim dedi ki:

    Biz de yapmayı palnlıyoruz. 1 aralıkta. 3 ay kesintisiz deve güreşi olacak. :)))

  4. musa ışıklar dedi ki:

    Güneşin yapılma sebebini güreş bittikten sonra daha iyi anlarsınız. Bizim amacımız cep doldurmak değil ufak gönüllerde taht kurmak. Isterseniz bu güreş için çok fazla dedikodu yapmayın çünki hepiniz pişman olacaksınız.

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    sayin yoneticiciler halkimizi bilnçlendirmek amaci ile su deve gureslerinin resmi olarak baslama tarihi nedir??? açiklayin ki halk ta ogrensin simdiden tskler…