site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bu Öğrenciler hem başarılı, hem mutlu

Bu Öğrenciler hem başarılı, hem mutlu
19.02.2015
A+
A-

Türkan Saylan Konukevi (1)

Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Konukevi’nde kalan öğrenciler eğitim hayatlarının yanı sıra sosyal hayatlarında da başarıyı yakalıyor. 2014- 2015 Eğitim- Öğretim yılına başlarken Selçuk Belediyesi tarafından yenilenen odalarda kalan öğrenciler, konaklama şartlarının oluşturulduğu konukevinde rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışarak başarıyı yakaladılar. Öğrencilerin bu başarısından dolayı veliler de büyük mutluluk yaşıyor.

Çocuklarımız emin ellerde

Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Konukevi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan veli toplantısında, yurt görevlilerinden duydukları memnuniyeti dile getiren veliler,çocuklarının her türlü sorununa bir abla, bir anne gibi yaklaşıp çözüm bulan yurt yetkililerine teşekkür ettiler. Veliler,çocuklarının emin ellerde olmasının kendilerine güven verdiğini kaydettiler.

Hem okulda, hem sosyal hayatta başarı

Eğitim – Öğretim yılının başında sekiz öğrencisi bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Konukevi’nde öğrenci sayısı on sekize yükseldi. Tüm öğrencilerinin hem okul hayatlarında, hem de sosyal hayatlarında başarılı ve ayakları yere basan bireyler olmaları için çalıştıklarınıbelirten yurt görevlileri, yurtta kalan öğrencilerin öğretmenler eşliğinde yapılan etütlerin okul başarılarının yükselmesinde etkili olduğuna dikkat çektiler. Öğrencilerin sadece okul başarılarını değil, sosyal ve kültürel hayatta da kendilerini geliştirmelerini önemsediklerini kaydeden yurt yetkilileri, ayrıca yurtta kalan öğrencilerin Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarını da önemsediklerini ifade ettiler. Bu konuda öğrenci velilerinden de çok güzel geri dönüşümler aldıklarını belirten Yurt yetkilileri, “Bazı öğrencilerimizin yurtta kaldıkları süre sonunda okuma alışkanlığı kazandığını velilerimizden sevinerek öğreniyoruz” dediler.

Prof. Dr. Türkan Saylan Konukevi’nde kalan öğrencilere ayrıca Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Özgül Yavuz Karaalioğlu tarafından meslek seçimlerine yönelik psikodrama eğitimi de veriliyor.

Türkan Saylan Konukevi (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.