site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bomba Gibi Geliyorlar

Bomba Gibi Geliyorlar
20.11.2012
A+
A-

Selçuk’un yeni rap grubu Grup Milat Klip çekimlerine başladı. Selçuk’un tanınmış ve müziğe gönül vermiş olan Nihat Kasap’ın yapımcılığında çekilen klipte birçok farklı kareler de yer almakta. Arteks grubunun da yapımcılığını yapan Nihat Kasap Selçuk’ta ki gençlerimizin her zaman yanındayım dedi.

Grup Milat ismini verdikleri yeni rap grubu gerek sempatiklikleriyle gerekse yapmış oldukları müzikler ile büyük bir ilgi çekeceğe benziyor. Selçuk – Kuşadası – Çamlık – Kirazlı Köyü gibi birçok yerlerde çekimleri yapılan Grup Milat’ın Yoksun adlı klibi çok yakında yayında olacak.

Şimdiden yaptıkları bu çalışmayla genç kardeşlerimize başarılar dileriz.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.