site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Boğazda Evlenme Teklifi

Boğazda Evlenme Teklifi
23.01.2020
A+
A-

Evlilik, sevdiğiniz insanla sadece aşkınızı değil hayatınızı paylaşacağınız eşsiz bir olgudur. Birlikte koca bir ömre yelken açarken, süreç içerisinde yer alan her detayın tüm incelikleriyle düşünülmesi gerekir. Bu aşamada en önemli kısım ise kuşkusuz sevdiğiniz kadına nasıl evlenme teklifi edeceğinizdir. Böylesi özel bir günde gerçekleştireceğiniz o eşsiz teklif, kusursuzlukla taçlandırılmalıdır. Hayatınızda sizin için büyük bir öneme sahip olan kadının nefesini kesmek istemez misniz? O halde boğazda evlenme teklifi, en doğru alternatif olacaktır.

Yatta Evlenme Teklifi Ayrıcalığı

Sevdiğiniz kadına, onu hayatınızın her anında yanında görmek istediğinizi ifade ederken, öyle birşey yapmalısınız ki mutluluktan ayakları yere değmesin. Mesela yüreğinize dokunan o özel kadına yatta evlenme teklifinde bulunarak bulutların üzerine çıkarabilirsiniz. Ness Yachting, işte tam da bu noktada sizlere ilham kaynağı oluyor. Birbirinden eşsiz organizasyonları odağında yer verdiği etkili detaylar ile sizlere muhteşem bir gece vaad ediyor. Yatta evlilik teklifi fırsatını sizlerle buluşturarak, en özel gününüzde anlamlı dokunuşlar yaratıyor. Peki yatta ne gibi sürprizler yer alıyor? Öncelikle senaryolu sürpriz bir karşılamayla ağırlanıyorsunuz. Tabi öncesinde masanız ambiyansa uygun şekilde hazırlanarak yat ve iskele süslemesi gerçekleştiriliyor. Sevdiğiniz kadının gözlerinin içine bakarak yapacağınız o duygu yüklü konuşmaya, romantik bir fon müzik eşlik ediyor. Şık bir yemek, kırmızı şarap ve romantizm adına düşünülen her detay sizleri bekliyor. Aşık olduğunuz kadının en sevdiği çiçekten, tercih edeceğiniz içkiye kadar tüm inceliklere yer veren Ness Yachting, yüzük sunumunda da zarif detayları atlamıyor. Boğazda evlenme teklifi ayrıcalığı, İstanbul’un eşsiz manzarası ve firmamızın hizmet kalitesi ile harmanlanıyor. Hazırlanan romantik ambiyans ve dudaklarınızdan dökülen duygu dolu sözcüklerin paralelinde, sevdiğiniz kadının ağzından en içten “Evet” kelimesini duyduğunuz an, 3D havai fişek gösterisi gerçekleştiriliyor. Kırmızı kalpler, baş harfleriniz ve çeşitli gösteriler gece boyunca sizlere eşlik ediyor. Eğer kış mevsiminde evlilik teklifinde bulunacaksanız, şömine detayı ile sıcacık bir ambiyans oluşturuluyor. Bu noktada firmamız, organizasyonlarında tüm olumsuz mevsim koşullarına karşı koyar bir niteliğe sahip.

Sevdiğiniz Kadını Bulutların Üzerine Çıkarın

Evlilik teklifi kadar özel bir anda sevdiğiniz kadını yeryüzündeki en mutlu insan yapmak istemez misiniz? O halde boğazda evlenme teklifi fırsatı, Ness Yachting ayrıcalığı ile sizleri bekliyor. Aşık olduğunuz kadına ne şekilde evlenme teklifi ederseniz edin, sarf edeceğiniz sözcüklerin içtenliği her zaman daha akılda kalıcı olacaktır. Dudaklarınızdan dökülen duygu dolu kelimeleri o özel kadının gözlerinin içine bakarak söyleyin. İstanbul’un ihtişamlı manzarası aşkınıza şahitlik ederken, boğazın tam ortasında sarf edeceğiniz romantik sözcüklerle sevgilinizi bulutların üzerine çıkarabilirsiniz. Ortamın ambiyansı ve romantizmi sizin duygusal cümlelerinizle bir araya geldiğinde inanın aşık olduğunuz kadın yeryüzünün en mutlu insanı olacaktır. Bu noktada firmamız, evlilik teklifi sürecinde yer alan tüm detayları büyük bir incelikle düşünerek sizlere unutulmaz bir gece yaşatıyor. Bunun yanı sıra profesyonel fotoğraf ve video çekimleriyle böylesi özel bir anı ölümsüzleştiriyor. Boğazda evlenme teklifi ayrıcalığını Ness Yachting kalitesi ile şıklık odağında taçlandırabilirsiniz. Detaylar için; https://nessyatkiralama.com/yatta-evlilik-teklifi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.