site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Birinciye Havuz Bedava

Birinciye Havuz Bedava
23.07.2013
A+
A-

Birinciye havuz bedava

Selçuk Belediyespor kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen “Halk Gecesi” etkinliklerinin 23 Temmuz salı günkü programında orkestra grup Hİ-JAZZ’ın vereceği konser var. Konser esnasında bir farklılığa da imza atılarak top sektirme yarışması yapılacak.

Selçuk Belediyespor öncülüğünde Selçuk’taki tüm spor kulüplerinin destekleri ile 2 Temmuzdan beri her Salı Perşembe saat 21.00’de Selçuk Belediyesi tarafından İstasyon Meydanı’na kazandırılan yeni alanda gerçekleştirilen “Halk Gecesi” etkinlikleri devam ediyor.  Latin dansları, piyano dinletisi ve voleybol etkinlikleri Gitar Dinletisi ve Halk Konserinin düzenlendiği Halk Gecesi etkinlikleri 23 Temmuz salı günü ise orkestra grup Hİ-JAZZ’ın vereceği konserle devam edecek. Konser esnasında bir farklılığa da imza atılarak top sektirme yarışması yapılacak. 23 Temmuz Salı günü yapılacak top sektirme yarışmasına katılım ile ilgili olarak yaş sınırı yok. Yarışma birincilerine ise belediye havuzundan 10 gün ücretsiz yararlanma hakkı ve futbol topu armağan edilecek.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçuk belediye sporun reklamlarından başka bir şey değil bu olaylar

  2. RÜZGAR dedi ki:

    Reklam olmasında ne sakınca var ?

  3. Anomim dedi ki:

    Başta Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran SONGUN olmak üzere, Selçuk Gençlik Spor Kulübü başkanı Sönmez hocamı etkinliğe katkılarından dolayı kutluyorum. 23 Temmuz günü gerçekleştirilen etkinlik bir harikaydı, çok güzel bir beraberlik sergilediler, devamını dileriz, tebrikler….Umarız Selçuk Gençlik Spora hak ettiği değer verilir….

  4. ahmet dedi ki:

    selçuk gençlik spor gerçekten çok iyi çalışıyor,çocuklarımaza değer verildiğini anlıyoruz,başarılarının devamını dileriz..