site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Birevim’in sizlere sağladığı faydalar nelerdir?

Birevim’in sizlere sağladığı faydalar nelerdir?
03.11.2016
A+
A-

Birevim ile ev sahibi olacaksınız. Birevim size çeşitli avantajlar da sunmaktadır. Taksit imkânlarından ev alma imkânlarına kadar birçok avantaj sağlanmaktadır. Ev alabilmeniz için üç avantajlı seçenek sunan Birevim, taksiti kendinizin seçmesine olanak da tanımaktadır. Sayamayacağımız birçok avantaj ve faydalarını bu yazımızda sizlerle paylaşmak istedik. Birevim’e uğramadan ev almayın. Birevim ile eviniz kapınızda…

Birevim’in size sağladığı faydalar nelerdir?

Birevim evin yanında size avantajlar da sağlamaktadırlar. Bu avantajlardan başlıcası ev alma yöntemlerinin sağladığı yararlardır. Ev alma için üç seçenek sunuyor Birevim sizlere. İlk seçeneğiniz taksit miktarınızı kendinizin belirlemesine, ikinci seçenek ise serbest planlı olarak ayarlanmış olup gerektiğinde ev taksitini arttırabiliyorsunuz. En sonuncusunda ise sizin devletin eviniz için sağladığı konut değeri korunmaktadır. Koşulsuz şartsız ev alma imkânı sunan Birevim, size vadesiz, faizsiz nasıl ev alabilirim? Ayrıca Birevim ile istediğiniz evi alabiliyorsunuz. Ev seçiminden önce fiyat seçimi yapıp bütçenizi aşmıyorsunuz. Ayrıyeten bu Türkiye’nin her yerinden ev seçebilirsiniz.

Satın almak için tek yapmanız gereken Birevim Gayrimenkul ‘ a uğrayıp bir bardak çayımızı içmek. Evinizin konut değerini korumuş oluyorsunuz. Diğer bir faydası ise evinizin satış değerinden fazla miktar ödeme yapmıyorsunuz. Sizden hiç bir şekilde faiz alınmamaktadır. Ayrıca peşinat verme zorunluluğunuz da yok. İster peşinat verebileceğiniz ev satın alma imkânından yararlanırsınız isterseniz de peşinat vermeden ev alabilirsiniz. Birevim’in çalışma bedeli olarak az bir miktar alır. Birevim ile taksitiniz değişken ve ya sabit olarak seçebilmenize imkân tanır.

Türkiye’de Birevim’in sağladığı faydalar nelerdir?

Kira fiyatlarının bile en aşağı 500 olduğu Türkiye’de Birevim ile faizsiz ev alma avantajlı olacaktır. Birevim ile eviniz ucuza gelmektedir. Ayrıca vade ve ya kira yardımı gibi ek masraf etmeden ev sahibi olabilirsiniz. Evin sağlanmış olan Konut değerini korumuş olursunuz. 160 aya kadar taksit imkânınız vardır. Birevim ile ev borcunuz tahmin ettiğinizden daha kısa sürede bitecektir. Daha kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.

Birevim’ de ev aldıktan sonra sağladığı faydalar nelerdir?

Birevim size evinizin taksitini yatırırken de avantajlar sunmaktadır. Eğer bu ay evinizin taksitini ödeyemeyecek durumda iseniz bize bildirmeniz yeterlidir. Birevim müşterilerine özel “taksit atlama” avantajımızla hizmetinizdeyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.