site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Birçok sigortalı hakkını bilmiyor

Birçok sigortalı hakkını bilmiyor
20.12.2014
A+
A-

alp-dinmezer

Yıllardır Selçuk’ta sigortacılık sektöründe hizmet veren Alp Dinmezer Lienz Caddesinde faaliyet gösteriyor. Her türlü sigorta ve aracılık hizmeti sunan Alp Dinmezer gazetemize yapmış olduğu açıklamada hak sahiplerine ne yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi.

Selçuk’un en eski sigortacılarından olan Alp Dinmezer uzun yıllardır sektörde hizmet veriyor. Lienz caddesinde her türlü sigorta ve aracılık hizmeti sunan Alp Dinmezer sigorta kapsamında oluşan her türlü ölüm, daimi sakatlık ve tedavi giderlerinin hak sahiplerine ulaştırılması için yardımcı oluyor.

HAK SAHİPLERİNE NE YAPMALARI GEREKTİĞİNİ ÖĞRETİYOR

Sigortalı yaşamın etkin olarak yaygınlaşmaya başladığı ülkemizde sigorta kapsamında oluşan her türlü zararın bedeni ve maddi zararları ortadan kaldırılması maksadı ile bu sektöre adımımı attım diyerek sözlerine başlayan Alp Dinmezer ”Sigorta kapsamında oluşan her türlü ölüm, daimi sakatlık ve tedavi giderleri taleplerinin tarafımızdan takip edilerek mümkün olan en kısa sürede hak sahiplerine ulaştırılması esas faaliyet alanımızdır. Kaza sonucunda sigorta şirketlerinden talep edilecek her türlü bedeni hasarlar ve maddi kayıplar bazen sonucu belli olmayan uzunca bir süreci gerektirmektedir. Bu durum ilgili kuruluşların keyfi tutumlarından kaynaklanabileceği gibi bazen de hak sahiplerinin haklarını takip etme konusunda yeterli bilgi ve birikime sahip olmamalarından kaynaklanmaktadır. Oysaki mevcut yasalar ve sigortacılık mevzuatı kaza ve zarara uğrayan insanları korumayı amaçlamaktadır. Kaybedilen her değerin mutlaka karşılığı olacağı bilinci ile hareket edildiği takdirde zararların telafisi ancak uzman bir kadro ile mümkün olabilecektir” dedi.

MAĞDURİYETİ ORTADAN KALDIRIYORUZ

Birçok kişinin böyle bir haktan haberinin olmadığını sözlerine ekleyen Dinmezer şunları söyledi: ”Yurt içinde sizin veya yakınlarınızın geçirmiş olduğu trafik kazaları sonucunda doğan hak ve mağduriyetinizi sorunsuz olarak 15 gün ya da 2 ay gibi kısa bir sürede ve bu süre içerisinde sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Birçoğumuz sigorta kapsamında olan haklarımızın tam olarak neler olduğunu maalesef bilmiyoruz. Ülkemizde karşılaşmış olduğumuz hemen hemen her türlü trafik kazası, iş kazası, tedavi giderleri ve hayat sigortaları, konut zararları, kasko, doğal afet zararları gibi birçok durumun sigorta kapsamında olduğunu unutmayın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.