site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bir Sonraki İstasyon: Yaşanacak Bir Türkiye

Bir Sonraki İstasyon: Yaşanacak Bir Türkiye
07.05.2015
A+
A-

CHP Metro Siyaset (1)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Selin Sayek Böke, bir başka aday arkadaşı Turgay Bozoğlu ile İzmir Metrosu’ndaydı.

Metronun durak ve vagonlarında İzmirlilere broşür dağıtıp partisine oy isteyen Sayek, yurttaşların CHP’nin gündem oluşturan vaatlerine ilişkin sorularını birebir yanıtlama fırsatı buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Selin Sayek Böke, İzmir Metrosu’nda partisinin seçim vaatlerini yurttaşlara anlattı.

CHP İzmir Milletvekili Adayı Turgay Bozoğlu ve partilileriyle birlikte seçim turu atan Selin Sayek Böke, İzmir Metrosu’nun çeşitli duraklarında bekleyenlere ve metro vagonlarında seyahat edenlere “Yaşanacak Bir Türkiye” broşürü dağıttı.

İzmirlilerin yoğun ilgiyle ve sempatiyle “Merhaba”sını kabul ettiği Selin Sayek Böke, büyük bölümü emekli ve çalışanlara ilişkin talepleri tek tek dinledi. Metro yolcularıyla, özellikle öğrencilerle anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Böke, “Yoksulu, taşeron işçisi, asgari ücretin vergisi olmayan bir Türkiye için gelin oy verin” dedi.

Seçimlerin değişim için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Böke, seçim bildirgesi ve politikalarıyla “Yaşanacak Bir Türkiye” ufku sunduğunu iddia ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde oyları birleştirme çağrısında bulundu.

Üçyol Metro durağında karşılaştığı 8 aylık Ahmet Efe’yi seven ve annesiyle sohbet eden Böke, “Çocuklarımızın ve torunlarımızın güvenli yarınları için 8 Haziran’da oyumuza ve sandıklarımıza sahip çıkalım” diye konuştu. Böke, üniversiteye hazırlanan adaşı Selin Koçhan’a başarılar diledi, ailesine teslim etmesi için broşür verdi.

CHP Metro Siyaset (10)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.