site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bir gecede çete çökertildi

Bir gecede çete çökertildi
19.03.2016
A+
A-

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün gece vakti 4 kişilik motosiklet çetesini çökertti. Saatler içerisinde 4 şüpheliyi 8 çalıntı motosikletle yakalayan ekipler, başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

SON zamanlarda başarılı operasyonlarıyla dikkat çeken Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü önceki akşam bir hırsızlık çetesini çökertti. Çaybaşı Köprüsü altında bir kamyonete motosiklet yüklerken ekipler tarafından fark edilen H.G. isimli şahıs gece vakti gözaltına alındı. Olayı derinlemesine araştıran ekipler 8 ayrı çalıntı motosiklet ve H.G. ile çalıştığı tahmin edilen 3 ayrı şüpheliyi daha gözaltına aldı. Saatler içerisinde daha önce defalarca motosiklet hırsızlığı ve benzeri suçlara karışmış çeteyi çökerten ilçe emniyet ekipleri son zamanlarda aldığı başarılı sonuçlarla parmak ısırtıyor. Öte yandan gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan çete lideri H.G. dün adliyeye sevk edildi.

EMNİYETİN BAŞARISI

Son yıllarda artan motosiklet hırsızlıkları en çok emniyet ekiplerini zor durumda bırakıyor. Çalınması kolay olan motosikletler genellikle kamyonetlere yükleniyor. Önceki akşam da bu şekilde motosikleti kamyona yükleyen H.G. isimli şahıs emniyet ekiplerinin dikkatini çekti. Gece vakti devriye ve alınan istihbarat sonrasında olay yerinde H.G.’yi suçüstü yakalayan ekipler, olayı derinlemesine araştırınca, 3 şüpheliye daha ulaştı. 4 hırsız toplamda 8 adet çalıntı motosikletle yakayı ele verdi. Emniyet ekipleri dün sorgusu tamamlanan H.G.’yi adliyeye sevk etti. Bir gecede koca çeteyi çökerten emniyet ekipleri banka soygunundaki başarısından sonra yeniden güven tazeledi.
İbrahim DANIŞ-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.