site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Haydi Selçuk Halkı Şimdi Sıra Sende Bir Bayrakta Sen As

Haydi Selçuk Halkı Şimdi Sıra Sende Bir Bayrakta Sen As
26.10.2012
A+
A-

Selçuk Haber olarak tüm Selçuk halkımıza ‘Bir Bayrakta Sen As’ çağrısı yapıyoruz. Güzel ilçemizin her yanını Türk Bayrakları ile donatalım.

Tek vatan, tek bayrak, tek millet olarak binlerce yıl var olacak Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü dosta, düşmana hep birlikte haykırma zamanı.

Şimdi İlçemizi bayraklarla adeta kırmızıya bürüme zamanıdır. 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos bizim en önemli bayramlarımızdır ve bunları kimsenin unutturmasına izin veremeyiz, vermemeliyiz.

Bu nedenle bayramlarımıza sahip çıkmalıyız. Cumhuriyet Bayramımızı kutlayacağımız bu günlerde haydi Selçuklular ilçemizin her yerini Türk Bayrağı ile taçlandıralım.

Haydi, Selçuklular uyumayın ve bir bayrakta siz asın. Selçuk Haber sitesi olarak ev ve işyerlerimizi Türk Bayrakları ile donatmaya davet ediyoruz. Dosta düşmana Türk milletinin birlik ve beraberliğini hep birlikte gösterelim.

Cumhuriyetine sahip çık ey Selçuk Halkı, Cumhuriyetine Sahip Çık Ey Türk Gençliği!

Cumhuriyetine ve Bayrağına sahip çık!

SELÇUK HABER SİTE YÖNETİMİ

YORUMLAR
  1. Özgür Aydoğan dedi ki:

    Memnuniyetle destek vereceğim. Güzel çağrı için teşekkürler ve tebrikler.

  2. ENİŞTE dedi ki:

    3 gündür yangın yerine çevirmeye kalkıtığınız meydanlara birde sorumlu bulsanız ? öyle provoke ediyorsunzuki sanki birileri cumhuriyeti alıp kaçıyor. bu cumhuriyet ne chpnin ne mhpnin nede akp nin kontrolündedir.! yeter artık insanları kutuplara bölmeye çalıştığınız.
    MHP OLMADAN VATANIMI,
    CHP OLMADAN ATAMIİ
    AKP OLMADAN DİNİMİ, SEVDİĞİM GİBİ, HİÇ BİRİNİZ OLMADAN CUMHURİYETİMEDE SAHİP ÇIKMASINI BİLİRİZ.

    1. selçuklu dedi ki:

      Tehlikenin Farkında Değilsin ne acı.

      1. Anonim dedi ki:

        Asıl siz olanların farkinda değilsiniz. akp nin neden bu kadar güçlendiğinin farkında degilsiniz. yıllardır insanları soyutladınız. siyaseti çıkarları için yapanların oyunlarına geldiniz. lafta Atatükçü görünüp ilkeleri ile bağdaşmayan işler yapanlarla partili diye kol kola yürüdünüz. halada yürüyorsunuz. Atatükçülük te senin partilin benim partilim diye birşey yoktur. olumsuz işlere her kulvarda tepki göstere biliyorsan o zaman Atatürkçüsün. Bu ülkede bütün değerlerimize siyaset sokuldu. yok birbirinizden farkınız, hepiniz aynısınız.

  3. Anonim dedi ki:

    sevgili selçuklular 29 ekim akşamı bu güne kadar yapılmışların aksine en büyük ve geniş programlı bir fener alayı düzenlenecek yagmurda yagsa karda yagsa taş ta yagsa yollarda olucaz. her kezi saat 18 de fener alayına davet ediyoruz.

  4. Anonim dedi ki:

    bayrak astık diye ergenokoncu diye bu hükümet bizede hapise atarmı atsın varsı bu bayrak icin amcalarım canakkalede sehit olmus ben hapıste yatsam yınede bayragıma evimin balkanuna ayyıldızlı bayragıma inadına asacagım

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    benim evin balkonunda 365 gun bayragimiz asili duruyor… herkesin katilmasi ile çok daha guzel olur!!!!

  6. Anonim dedi ki:

    enişte çok vatanseversin beeeeee at tutan yok burda nasıl olsa salla gitsin

  7. Çabuk İnanmayan dedi ki:

    Her zaman hazırız,Evimizde bayrağımız devamlı asılı duruyor ayrıca böyle günlerde en az iki bayrak daha asıyoruz.Allah’tan başka hiç bir güç balkondan şanlı bayrağımızı indiremez…

  8. Anonim dedi ki:

    şu bayraklarınızı lütfen gerekli olduğu zamanlarda asın yıllarca balkonlarda asılı kalıpta rengi dönmüş .rüzgardan savrulmuş bayraklar. -bayraklıktan çıkmış vaziyette- görmek istemiyoruz.bayrak sevgisi bu mudur.

  9. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    4 kosesinden saglam gerekli sekilde baglarsaniz hiç bi sey olmaz!!!! 3 sene olcak hep balkonumda duruyor her gelisimde de kontrolumu yapiyorum gerekirse de degistiriyorum. madem belediyemiz hep bayrak dagitiyor 365 gun asili kalmamasinin hiç bir sebebi yok beeeaaa herkes bayrak gorevine…

  10. isabeyli... dedi ki:

    bayrak evinin balkon dekoru değildir. önemli günlerde asılır. bir değeri vardır. anlatmak istediği bir durum vardır. sürekli balkonundaysa senin balkonunun kenar süsü olmaktan öte bir anlam ifade etmez. anonim başlıklı arkadaşa katılıyorum. bayrak sevgidir,aşktır,,, biraz dikkat ve hassasiyet lütfen. en baştaki enişte başlıklı yorum da mükemmel olmuş… hiç bir değerimiz hiç bir siyasi partiye ait değildir. bayrağımız da atamız da dinimiz de ebediyete kadar bizimdir,bizim kalacaktır.siyasi parti bugün vardır,yarın ne olacağı belli değildir. bayrakla atayla dinle asla bütünleşemez. bıraksınlar artık aptalca sloganlarıyla insanları kutuplaştırmaya çalışmaları.herkes herşeyin FARKINDADIR. bu ülkede hiç kimse de bir kaç çakalın dediği gibi Koyun falan değildir….