site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bereket Ekspresi Selçuk’a Geliyor

Bereket Ekspresi Selçuk’a Geliyor
05.07.2014
A+
A-

bereket-ekspresi

Bayrampaşa Belediyesi “Bereket Ekspresi” Selçuk’a geliyor

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan boyunca Anadolu’yu gezecek olan Bereket Ekspresi ile Selçuk İstasyon Meydanı’nda 3 bin kişilik bir iftar programı düzenleneceği bildirildi.

Bayrampaşa Belediyesi’nin 2005 yılında başlattığı ‘Balkanlar’da Ramazan Kardeşlik Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında 9 Balkan ülkesinde yüz binlerce dindaşımızla gönül sofralarında buluştuğu program, bu yıl Anadolu’ya taşındı. Ramazan boyunca Anadolu’yu karış karış gezecek olan Bereket Ekspresi,20 Temmuz 2014 Pazar günü Selçuk İstasyon Meydanı’nda olacak.

Yaklaşık 3 bin kişinin katılımının hedeflendiği iftar programında Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf müziği ve ilahi grubu programı, fasıl, çocuk oyunları ile orta oyunu ve meddah gösterileri yapılacak. Etkinlikte, ebru ve kaligrafi gösterisi ve Balkanlarda Ramazan sergisi de yer alacak.

bereket-ekspresi-selcuk

is-vryq-anadolu-bannerr

IMG_20140704_164231

YORUMLAR
  1. KUBALI dedi ki:

    İlçemiz Ramazan ayını bu yıl daha bir güzel yaşıyor.Sevgi ve kardeşlik adına katkı yapanlara destek olanlara teşekkür ediyorum.
    İlçemize Bereket ekspresi ile gelecek olan misafirlerimize şimdiden hoş geldin diyorum.