site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Benden Selam Söyleyin Şirince’ye

Benden Selam Söyleyin Şirince’ye
21.12.2012
A+
A-

274595Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay “Benden selam söyleyin Şirince halkına, eğer gelenler mutlu ayrılmazsa esas kıyamet 22’sinde onlara kopacak” dedi.

Ekonomi Muhabirleri Derneğin’de gazetecilerin sorularını cevaplayan Günay yerli ve yabancı ziyaretçilere Şirince’ye gelmeleri çağrısında bulundu.
Şirince’de olup bitenleri yakından takip etiğini belirten Günay, şöyle konuştu.”Pek çok insan espri olsun diye, gerçekten merak olsun diye ya da inanarak yarın için Şirince’ye gidecek. Ben bütün efsaneleri bütün söylentileri destekliyorum. Benim işim tanıtıma neyin faydası olacaksa onu desteklemek. Şirince’ye insanlar akın akın gitsin. Ama benim derdim mutlu ayrılsınlar. Şirince’de kötü yemekle, kötü içecekle, kötü yatakla hele abartılı fiyatla karşılaşmasınlar. Onun için benden selam söyleyin Şirince halkına, eğer gelenler mutlu ayrılmazsa esas kıyamet 22’sinde onlara kopacak.

Ziyaretçilerin hafızasında eğer bu yıl Şirince’den yarın akşam ‘hoş bir yemek oldu, güzel bir şarkı, türkü dinledik’ diye güzel bir anı kalırsa bu gelecek yıl başka bir ritüele dönüşebilir. Bu fırsatı kullanın diyorum. Ama gelenlere kötü içki satarlar, yarın bir zehirlenme olur, yemekte böyle bir şey olursa, il müdürüne gidin konuşun dedim. Arkadaşları uyarın esas kıyameti 22’sinden sonra beklesinler. Çünkü bizim için turizmde müşteri memnuniyeti çok önemli.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.