site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belevi’yi Nasıl Kalkındırdıysam, Selçuk’u da O Şekilde…

Belevi’yi Nasıl Kalkındırdıysam, Selçuk’u da O Şekilde…
27.08.2013
A+
A-

ozcan-isik-esnaf-odasi-ziyareti (2)

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, hafta başında başlamış olduğu sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Esnaf Odası ile devam etti. CHP Belediye Başkan aday adayı Işık, yerel yönetimlerde ulaşabilirliğin önemine dikkat çekerek, vatandaşı mutlaka dinlemek gerektiğini vurguladı.

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde Selçuk’un Başkanı olma yolunda aday adaylıklarını açıklayan partililer, ilk ziyaretlerini yerel yönetimlerin en büyük can damarı olan sivil toplum kuruluşlarına yaparak başladılar. Selçuk’un mevcut Başkanı CHP’li H.Vefa Ülgür’ün aday olmayacağı konusundaki söylemlerinden sonra ilçede gözler; en çok merek edilen partiler arasında bulunan CHP’ye çevrildi. Diğer yandan aday adaylığını ilk açıklayan isimler arasında bulunan ve önce Belevi halkının güvenini kazanan, şimdi de Selçuk halkının güvenini kazanacağına inanan CHP’li Özcan Işık, göreve geldiği günden itibaren tüm çalışmaları sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek yapacaklarını açıkladı.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Güller ve Yönetim Kurulu üyelerini Oda’da ziyaret eden Başkan Işık, neden aday olduğu konusunda Oda yöneticilerine bilgi verdi. Belevi’de yaptığı çalışmalardan bahseden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, “Halkımız ve genel merkezimiz bize bu görevi verdiği takdirde Selçuk’u bir yılda toparlar ve bu güzel ilçeyi marka haline dönüştürürüz” dedi.

Eşinin ve çocuklarının Ankara’da yaşadıklarını, hiç bir kişinin eşini ve çocuklarını başka bir memlekette bırakarak makam için mücadele etmeyeceğini söyleyen CHP’li Özcan Işık; “Ben her zaman şunu söylüyorum. Belediye Başkanlık için bir dönem az, iki dönem de fazla. Bu anlayışla bir dönem kendi doğup büyüdüm ve okuduğum Belevi Beldesinde aktif vefa borcumu ödemek için geldim. Ancak bizim bu bir dönemimizi çok gördüler ve Başkanlığımın 3.yılında maalesef Bütünşehir yasasını çıkardılar. Bütün yetkilerimizi elimizden aldılar. Bu anlamda doğup büyüdüğüm topraklarda başlatmış olduğum ve yarım kalan projelerimiz var. Halkımız ve Genel merkezimiz bu görevi bana verirse Selçuk ve Belevi bölgesindeki yarım kalan tüm projelerimizi tamamlamak, Selçuk’u marka haline dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, Başkan Işık’ın anlattıklarına katıldığını, önümüzdeki süreçte kendisine başarılar dilediğini söyledi.

ozcan-isik-esnaf-odasi-ziyareti (1)

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

YORUMLAR
  1. Vefasız dedi ki:

    Hayri abi hayırlı olsun. Dikkat et Vefa başkan kızmasın sana.

  2. Alasonyalı dedi ki:

    Hemşerim seni severiz ama yeter artık. Esnaf odası çok pasif.

  3. ayse koksal dedi ki:

    özcan bey belevide başkanlığı başarılı olabilir fakat selçukta aynı başarıyı gösteremiyceğini düşünüyorum..