site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belevi’ye düğün salonu

Belevi’ye düğün salonu
13.02.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Belevi’de temeli atılan düğün salonu çalışmalarını inceledi. Düğün salonu, kafe ve sosyal etkinlik merkezi olarak halkın kullanımına sunulacak olan yapı Mayıs ayında tamamlanacak. 1200 metrekare alan üzerine yapılacak düğün salonu ile Belevi Mahallesi’nde atıl olan bir alan da değerlendirilmiş olacak.

Projesi Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli mimarlar tarafından çizilen Belevi Düğün Salonu’nun temel atma çalışmalarını inceleyen Başkan Bakıcı; “ Belevi Düğün Salonu aynı zamanda kafe ve sosyal etkinlik merkezi olarak hizmet verecek. Mahallenin böyle bir yapıya ihtiyacı vardı. Bu yapıyı Belevililer’e kazandıracağımız için çok mutluyuz. Bu merkezi İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) kaynaklarından istifade ederek yapıyoruz. YİKOB’dan aldığımız kaynakla Zeytinköy Mahallemiz’de de bir meydan düzenlemesi yapılacak. Bu meydan da yine pazar olarak kullanılmasının yanı sıra düğün, festival, konser gibi etkinlikler için de kullanılabilecek. Salonun projesi bizim arkadaşlarımız tarafından çizildi. Bu projenin kontrolü de yine belediyemizde. YİKOB’dan maddi anlamda bir destek alacağız. Ben ilçemizde yapılan bu çalışmalara sundukları katkılardan dolayı İzmir Valiliği’ne teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bakıcı, 2018 yılının Selçuk için birbirinden önemli yatırımların yapıldığı bir yıl olacağının belirtti.

HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDA Kİ PLAYERDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.