site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belevi Mahallesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor

Belevi Mahallesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor
05.08.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi, ilçe merkezinde olduğu gibi ilçeye bağlı köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarına da el uzatıyor. Bu kapsamda Belevi mahallesinden gelen talepleri dikkate alan Selçuk Belediyesi, söz konusu talepleri hızla yerine getirerek, halkın memnuniyetini sağlıyor. Köyden mahalleye dönüşen tüm mahallelere eşit mesafe göstererek yapılması gereken çalışmalara hızla devam ettiklerini kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Vatandaşlarımızın talepleri her zaman önceliğimiz olmuştur. Dolayısıyla her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Belevi Mahallesinde özellikle çocukların geçişlerinde tehlike oluşturan sokakta düzenleme çalışması yapan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belevi merkezinde bulunan havuzun bakım ve onarım çalışmasını da tamamladı. Belevi merkezinde bozuk olan yolları tamir ederek daha modern hale getiren ekipler, ayrıca yine meydanda bulunan elektrik aydınlatma sistemlerini de çalışır duruma getirdi.

Belevi’nin önceliklerini ele aldık

Selçuk Belediyesi olarak köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim alanlarına eşit mesafede hizmet götürdüklerine dikkat çeken ve bu kapsamda Belevi Mahallesinde devam eden çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Bakıcı, “Bizim öncelikli işimiz halkımızın talepleridir. Bu niyetle ilk önce halkımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz ve şu anda Belevi mahallemizdeki çalışmalarımızda bu çerçevede devam ediyor. Bu mahallemizde çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapabileceği bir sahası yoktu. Geçtiğimiz yıl Belediyemiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde halı sahası olmayan yerleşim alanlarına halı saha yapımına başlamıştık. Bu yerleşim alanlarından biri de Belevi mahallemiz. Şu an devam eden halı saha çalışmasının önümüzdeki aylarda tamamlanmasını ve bir an önce Belevili gençlerimizin halı sahasına kavuşmasını ön görüyoruz” dedi.

0_TJ3A2485

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.