site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belevi Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü

Belevi Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü
07.11.2012
A+
A-

Belevi Belediyesi ve Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin işbirliği ile geleneksel olarak gerçekleşen Cumhuriyet yürüyüşüne 100 kişi şimdiden kayıt oldu.

11 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşecek Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılacak olan doğaseverler Keçi Kalesi ve Karadağ’a tırmanış gerçekleştirecekler. Belevi Belediyesi ve Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin ortaklaşa düzenleyeceği faaliyete bu sene THK Üniversitesi öğrencileri de katılım gösterecek. Araçlara Selçuk ilçesinden binecek olanlar saat 09.00’da Selçuk ADD Ahmet Ferahlı Parkında toplanacaklar. Buradan araçlarla Belevi Beldesine hareket edecek olan doğaseverler Belevi Cumhuriyet Meydanında kahvaltı ettikten sonra iki gurup olarak Keçi Kalesi ve Karadağ’a yürüyecekler. Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’ın da katılması beklenen doğa yürüyüşüne Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan rehberlik edecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek doğa yürüyüşüne Zirve Dağcılık Selçuk Şubesine isim yazdıran herkes katılabilecek.

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi
Tangül Tütüncü – 0546 812 92 19

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok guzel tum katilanlarimizi ve organize edenlerimizi kutluyoruz…