site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belevi 5. Geleneksel Şeftali Festivali 6 Temmuz’da

Belevi 5. Geleneksel Şeftali Festivali 6 Temmuz’da
05.07.2013
A+
A-

ozcan-isik

Bütünşehir yasasıyla birlikte seçimden sonra kapatılacak olan İzmir’in Selçuk İlçesine Bağlı Belevi Belediyesi 6 Temmuz’da yapılacak olan 5. Geleneksel Şeftali Festivaline hazır.

6 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan festivalde Oğuz Aksaç ve Grup Yol sahne alacak.  Belevi Cumhuriyet meydanında başlayacak olan festivalde konserlerin yanı sıra halk oyunları gösterileri, yöresel yiyecek ve içecek çeşitleri de yer alacak. Festivalde şeftali üreticileri arasında en iyi şeftali, en iyi şeftali üreticisi yarışması da yapılacak. Festival gece yapılacak olan finalle sona erecek. Finalde Oğuz Aksaç ve Grup Yol sahne alarak Belevi halkı ve konuklarla buluşacak.
 
Festivale tüm yöre halkını davet eden Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, festivale gerekli desteği de bulamadıklarını söyledi. Bölgede ki şeftali üreticileri ve çiftçiler başta olmak üzere Selçuk’taki ziraat ve tarım yetkililerinden de gerekli desteği bulamadıklarını, tamamen Belevi Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla yapılan bir festival gerçekleştireceklerini söyleyen Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, bu durumdan dolayı duyduğu üzüntüyü şöyle dile getirdi, “Keşke beşincisini düzenlediğimiz festivalimize sahip çıkılsaydı. Belediye olarak son kez düzenlediğimiz bu festivalin belediyemizin kapatılmasından sonra da devam etmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız” dedi.

[poll id=”2″]

YORUMLAR
  1. HALK dedi ki:

    özcan başkan çık cesaretli ol, selçuk belediye başkan adayı ol, senin bu işi başaracağına inanıyoruz. sen belevinde büyük işler yaptın selçuk neden olmasın be başkan. Büyük düşün sen istersen hayal değildir.

  2. Efesli dedi ki:

    6 Haziranmı yoksa 6 Temmuzmu
    Site Yönetiminden
    Uyarınız için Teşekkürler