site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Mezarlık Açıklaması

Belediyeden Mezarlık Açıklaması
16.08.2014
A+
A-

zeytinkoy-mezarlik (1)

İzmir’in Selçuk İlçesi, Zeytinköy Mahallesi’nde Aleviler’e ait 35 mezara yapılan saldırıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı denetiminde çalışan temizlik ekiplerinin, ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Temmuz ayından bu yana kentin farklı ilçelerindeki mezarlıkların temizlik işinde mahkumlardan yararlanıldığını hatırlatılarak şöyle denildi:

“Bu çalışmalar sırasında mahkumların başında gardiyanların bulunmasının ötesinde, bizim görevli arkadaşlarımız da sahada yer almaktadır. Aliağa’dan Tire’ye, Ödemiş’ten Seferihisar’a kadar çalıştığımız hiçbir yerde sorun yaşanmamıştır. Zeytinköy Mahallesi Mezarlığı’nda geçen Pazartesi günü çalışmalarını tamamlayan temizlik ekipleri, ardından mezarlığın genel durumunu fotoğraflamıştır. Bu fotoğraflar da jandarmaya teslim edildi. Mezar taşlarına ilişkin tahribatın büyükşehir temizlik ekibinde yer alan mahkumlarla bir ilgisi bulunmamaktadır.”

YORUMLAR
  1. 9 Eylül Ali dedi ki:

    Selçuk’taki mezarlıkta da birçok mezar taşı zeka özürlü biri tarafından parçalanmıştı. 3 ay süre geçti, hala kimseden ses yok…

  2. Selçuklu dedi ki:

    iki mezarlıkta bizim 9 eylül ayırma insanları bırak bu akp kafasını. göze gircem diye ne yapacağını şaşırdın. ah be yavrum daha yaşın genç sende kaparsın bişeler canım benim.

  3. Selçuk Yıldız dedi ki:

    Kahrolsun akp faşizmi !!!

  4. kordelya dedi ki:

    Buyuksehir belediyeei ile ne alakasi var .Alevi kardeslerimize kimin sahip cikip kimin sahip cikmadigini cok iyi biliyoruz.birakin yandasligi.kime yaranacaksiniz.Milletin gucunu gormezden gelmeyin.yandas davranmayin.bunun 5 yil sonrasida var.10 Agustosta Selcuk halki gereken cevabi vermistir.
    Eziklerdir artik.

    1. Anonim dedi ki:

      hangi cevaptan bahsediyorsun 30 martta dersinizi siz almadınız mı 5 yıl okursunuz artık Milletin gücünden bahsediyorsun millet gücünü gösterdi yine ama yine Selçuk ta alınan oylara bakıp ezikliğini atmaya çalışıyorsun 14 parti ve cemaatin oyları 13000 bin MHP nin genel seçim oyu 4500 zaten kalanda 13 parti ve cemaat ayıkla bakalım pirincin taşını Selçuk tada 38 lere geldiniz Hala kendinizi teselli edecek yer arıyorsunuz
      bazı hasta ruhlar mezarlıklara saldırıyor hepsini kınayın inşallah emniyet yakalayıp adalete teslim eder.
      Bu olayı bahane edip siyaset yapmayın hepimiz böyle çirkin olaylara tepkiyi beraber gösterelim
      Selçuk ta başkan değişti hazmedin artık

  5. 9 Eylül Ali dedi ki:

    “Selçuklu” rumuzlu arkadaş, ayrım ve benim yan yana gelme ihtimalim yok da, senin okuduğunu anlamama sorunun var sanırım. Benim yaşım 43, sen kaç yaşındasın yavrucum?

  6. 9 Eylül Ali dedi ki:

    Haa “Selçuklu”, ben de Selçukluyum, senin adın yok mu, rumuz arkasından mı sallayacaksın?

  7. 9 Eylül Ali dedi ki:

    “kordelya” kardeşim, Mezarlıklar Müdürlüğü İzmir’de, hepsi İzmir’e bağlı, bu bilgilere her yerden ulaşamazsın 😉 Bizim mezarlar kırıldığı için biz araştırıp öğrendik, inşallah sana da yararım olmuştur…