site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye’den Cenaze Sahiplerine Yakın İlgi

Belediye’den Cenaze Sahiplerine Yakın İlgi
09.10.2014
A+
A-

belediye-cenaze-sahipleri (1)

Selçuk Belediyesi cenaze sahiplerine yakın ilgi göstererek yeni bir birim kurdu. Cenaze yakınlarına daha önce pide ve ayran ikramı desteği veren Selçuk Belediyesi, bu desteğini artırarak, cenaze yakınlarının gerekli olan tüm ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyor. Sandalye, masa, su sebili, çay makinesi gibi malzemelerin bulunduğu Cenaze Hizmet aracında, 4 kişilik ekip 24 saat görev alıyor. Ekibe gerektiği zaman Destek Hizmetleri Birimi personeli de destek veriyor.

Hizmet odaklı Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini artırarak bu yolda hızla ilerleyen Selçuk Belediyesi, yeni oluşturduğu birimle bu kez hizmeti cenaze yakınlarının ayağına götürüyor. Selçuk Belediyesi Destek Hizmetleri Birimi bünyesinde kurulan 4 kişilik ekip, cenaze duyurusunu alır almaz harekete geçiyor. Cenaze yakınlarına malzeme araçlarıyla birlikte giderek önce başsağlığı dileyen ekipler, daha sonra taziyeye gelen cenaze yakınları için gerekli olan tüm hizmeti vermeye başlıyor. Sandalye, masa, su sebili, çay makinesi gibi malzemelerin bulunduğu Cenaze Hizmet aracında, ilgili ekip ayrıca cenazeden sonra tüm cenaze yakınlarına pide ve ayran ikramında bulunuyor.

Cenaze yakınlarına daha önce yapılan desteği artırarak cenaze ve taziye süresinde kullanılan tüm malzeme ve ihtiyaçları Selçuk Belediyesi olarak karşıladıklarını, bundan böyle bu hizmetin oldukça titiz bir çalışmayla devam ettirileceğini belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, “Selçuk Belediyesi Destek Hizmetleri bölümünde görevli arkadaşlarımız; cenaze duyumunu alır almaz hemen harekete geçiyor ve cenaze evine gidiyor. Cenaze yakınına bir ihtiyaçları olup olmadığını soran arkadaşlarımız, daha sonra sandalye, masa, su sebili, çay makinesi gibi malzeme ihtiyacını bırakıyor ve yine cenazeden sonra taziyeye gelen herkese pide ve ayran ikramında bulunuyor. Cenaze yakınları 24 saat hizmet veren ekibimize çok rahatlıkla ulaşabilirler” diyerek, vatandaşların verilen bu hizmetten dolayı oldukça memnuniyet duyduklarını gözlemlediklerini, bu da belediye olarak kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, Selçuk Belediyesinin vatandaşlara yönelik yaptığı hizmet odaklı belediyecilik anlayışının devam edeceğini kaydetti.

belediye-cenaze-sahipleri (2)

YORUMLAR
  1. vatandqaş dedi ki:

    Günaydın başka ilçelerde böyle hizmet yıllar önce vardı. Geçte olsa çok iyi tebrik ederiz. Birde su paraları düşse iyi olacak çok pahalı ve kullanmadan alınan para çok.

  2. Anonim dedi ki:

    Vefa Başkandan Allah razı olsun, Selçuk’ta her cenaze evine pide göndermeyi başlattı. Sağolsun.

  3. anonim dedi ki:

    yaa Vefanın günahını almayın Betül Bey öldüğünde çadır kurdurdu 3 4tane belediye işçisi gönderdi çay makinesi masa sandelye hepsi vardıi.Vefa sağolsun kime ne gönderceğini bilirdi.