site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Borçlulara Çağrı

Belediyeden Borçlulara Çağrı
09.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından geçmiş yıllara ait borçları olan vatandaşlara on bine yakın tebligat gönderildi.

Borcu olan vatandaşların bir kısmı belediye yönetimi tarafından kendilerine bilgi verilmediği yönünde serzenişte bulunurken bir kısmı da belediye yönetiminin idareci olarak vatandaştan çok belediyeyi düşündüğünü ifade etti.

Selçuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada belediyeye karşı parasal yükümlülükleri olan vatandaşlarınbugüne kadar bu parasal yükümlülükleri ile ilgili yazılı olarak bilgilendirildiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca “bu paraları tahsil etmek belediye kurumunun çalışanlarının ve yöneticilerinin birinci görevidir ve yasal sorumluluğudur. Daha da önemlisi vatandaşların önemli bir kısmının yerine getirmiş olduğu bu yükümlülüğün bazı vatandaşlarımızca yerine getirilmek istenmemesi hakka da uygun değildir, adilde değildir, doğru da değildir. Bu konuda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bir an önce belediyeye gelerek borç ilişkilerini sonlandırmaları gerekmektedir” denildi.

YORUMLAR
  1. SABAHATTİN iZCİOĞLU dedi ki:

    Borçlulara daha önce kesinlikle tebligat gönderilmeden direk icra işlemleri gönderilmiştir bu açıklma doğru değildir. hemde yıllarca ödeme yapmayanlara değil, bir aylık geçikmelere icra işlemi başlatılmıştır belediyenin yaptığı bu açıklama doğru değildir. ortalama yılda 25-30 bin lira ödeme yaptığım belediye ye 309 liralık ödeme de bir aylık geçikme yaptığım için icra göndermiştir. Adil ve açık olun. bütün borçluların listesini ve geçikmeleri yayınlayın da görelim.

  2. SABAHATTİN iZCİOĞLU dedi ki:

    Belediye para toplamasın görevini yapmasın diyen yok. Sersenişimiz, 10 yıldır 8 milyon alacak niye bu zamana kadar bekletildi de , kesinlikle ödemesini yapan ama elde olmayan nedenlerle bir aylık geçikmeleri bildirmeden icraya vermek eyleminedir. Tam bu noktada vatandaşına yardımcı olmak ödeme planı yapmak doğrusu bu değilmidir?