site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Operasyonunda 1 Tutuklama

Belediye Operasyonunda 1 Tutuklama
15.11.2014
A+
A-

SELCUK-OPERASYON

Selçuk Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden biri tutuklandı, 10 kişi ise serbest bırakıldı.

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, Belediye tarafından işletilen müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen, 2012- 2013 yıllarına ait gelirlerin kayıt altına alınmadığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında 7 belediye çalışanın da bulunduğu 11 kişi’den biri tutuklandı.

Selçuk ilçesinde, müze ve Ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan A.B. “zimmete para geçirmek” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Operasyonun başlangıcında gözaltına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden, A.T., A.B., H.O., M.D. ve İ.D. ise serbest bırakıldı.

CHP’li eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, 31 Mart 2014 tarihinde, müze ve Ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın titizlikle üzerine giden savcılık, Selçuk Belediyesi’nde çalışan 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkardı. Karar üzerine operasyon başlatan Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 çalışanı dün akşam saatlerinde mesai çıkışı gözaltına almıştı.

selcuk-adliye (3)-horz

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    Tutuklanan kim arkadaslar