site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Kültür İşlerine Öğretmen Müdür

Belediye Kültür İşlerine Öğretmen Müdür
09.08.2015
A+
A-

IMG_0221

Selçuk Belediyesi’nin yeni Kültür İşleri müdürlüğüne Bahadır Varvar getirildi. Varvar yapmış olduğu ilk açıklamasında ekip olarak Selçuk’ta güzel işler başaracaklarına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın almış olduğu kararla Selçuk Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne getirilen Bahadır Varvar, gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “İki çocuk babasıyım. Kızım Aydın da okuduğu için Aydın’da oturuyorum. Her gün Aydın’dan Selçuk’a gidip geliyorum. Beş senedir de Aydın’da ikamet etmekteyim.

En kısa zamanda tekrar Selçuk’a dönmeyi düşünen Varvar. Ben Selçuk’u çok seviyorum, hizmet etmek için bu görevi kabul ettim. 16 yıldır müzik öğretmenliği yapıyorum. Sadece müzik alanında değil her türlü sosyal alanda Selçuk’a hizmet etmek için Selçuk’tayım. Belediye Başkanımızın ve Belediye Başkan yardımcılarımızın talepleri doğrultusunda bu görevi kabul ettim.

Aslında böyle bir olay benim aklımın ucundan bile geçmiyordu. Bu göreve getirilmem büyük bir sürpriz oldu. Belediyemizin kültür işlerinde güzel bir ekibimiz var. Siyasete bulaşmadan birlikte çok güzel projelere imza atacağız.

KAPIM HERKESE AÇIK

Son olarak şunu belirtmek isterim ki, ilçemizde her şey iyi niyetle olsun. Bir anlamda kapımızın herkese açık olduğunu bir kez daha sizlerin aracılığınızla tüm Selçuklulara iletmek istiyorum. Bizler Kültür İşleri birimi olarak ekip çalışmasına önem vereceğiz. Selçuk halkının da bizlere gereken desteği vereceğine inancımız tamdır” dedi.
Haber: Mehmet Uyaroğlu

IMG_0228

YORUMLAR
  1. Apasel dedi ki:

    Bahadır bey iyi de şimdi maaşınızı nerden alacaksınız, belediyeden mi yoksa milli eğitimden mi? Ha bu arada artık aydına gidip gelmezsiniz, size birde lojman tahsis ederler.Acaba Selçukta bu göreve getirilecek hiç okumuş kültürlü ve işe ihtiyacı olan gencimiz yok muydu?

  2. Selçuk'lu dedi ki:

    Selçuk’u Selçuk halkı yönetecek, Selçuk’u tanımayanların dışarıdan gelip bizi yönetmesine izin vermeyeceğiz.Ya sabır…Seçime üç yıl kaldı.O da geçer.

  3. Selçuk'lu dedi ki:

    Selçuk kültürün beşiği ama uzun yıllar kültür müdürlüğü yapanların Selçuk kültürüne hiç bir katkısı olmamıştır.Yine değişen bir şey olmamış Selçuk belediyesi yine şaşırtmadı.Yine aynı havada turna küçükmenderese kurna devam.

  4. Anonim dedi ki:

    Kaymakam tarafından göreve getirilen Ali Karakurt’tur. Ali Karakurt tarafından göreve getirilen Bahadır Varvar’dır. Hiçbirisi Selçuklu değildir. Zeynel sana hoca demeye bile dilim varmıyor..Yazıklar Olsun.

  5. anonim dedi ki:

    Kültür müdürü yerel ve genel seçimlerde oyunu nerede kullandı?Acaba kalabalık bir oy getirisi var acaba?

  6. Dalyork dedi ki:

    AKP belediyesinin bulabildiği en kültürlü kişi 🙂 Selçukta yok demek ki, niye hemen saldırıyorsunuz! Adamlarda kültür müdürlüğü yapacak kişi vardı da yediler mi! Sanki… Hiç… 😀