site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Kreşi Yeni Yüzü İle Eğitime Başladı

Belediye Kreşi Yeni Yüzü İle Eğitime Başladı
20.08.2014
A+
A-

kres (2)

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni uzman öğretmen kadrosu ve yenilenen binası ile 20 Ağustos Çarşamba günü 2014-2015 yılı eğitimine başladı.

İngilizce, bale, denge hareket, seramik, müzik, fen bilim ve doğa, drama, halk oyunları ve satranç dersleri ile minik öğrencilere eğitim verecek olan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, yenilenen eğitim süreci, mobilyaları ve oyuncakları ile öğrencilerine kaliteli eğitim vermeye devam edecek.

Atacakları her adıma insani değerler çerçevesinde deneyimleri, öğrendikleri ve duyguları ile kendileri karar verebilen, çocuksu değerlerini yitirmeden büyüyecek çocuklar yetiştirmek ve Selçuk’ta yaşayan okul öncesi dönemde ki tüm çocuklara bilimsel temelli ve kaliteli bir okul öncesi eğitim ulaştırmak istediklerini dile getiren Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz “ Belediyemizin kreşi yaklaşık bir aydır tadilatta. Mobilyalarımızı ve oyuncaklarımızı yeniledik. Minik öğrencilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle de antialerjik mobilyalar ve oyun halıları tercih ettik. Bunun dışında bir odamızı da seramik dersi için düzenledik. Minik öğrencilerimizin bahçede keyifli vakit geçirmesi için ise bahçe düzenlemesini de tamamladık. Kreşimiz yeni yüzü ve yeni eğitim sistemi ile öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim verecek. Alanında uzman öğretmenleri ise kadromuza dâhil ederek eğitim kalitemizi arttırma yolunda ilerledik. Öğrencilerimize başarılı güzelliklerle dolu bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

kres (1)

kres (3)

kres (3)

kres (4)

YORUMLAR
  1. MrY dedi ki:

    Yavrusunu buraya teslim edecek arkadaşlar için birde eğitim kadronuz hakkında da bilgi verir misiniz? Herkes gerçekten pedagojik eğitimi almış mı? Konu hakkında, çocuk yetiştirme konusunda uzmanlıkları nedir?

  2. vatandaş dedi ki:

    Ayfer Hanım olmadan nasıl çalışacak hayret on sene pedagojik formasyonu olmayan biri burayı idare etti,vay eğitim alan çocuklara ve oradaki kadroya Selçuk eminim dahada yeni hatalar ve yara açmadan bunları telafi eder mi? Düşüncesine zaman karar verecektir.

    1. Anonim dedi ki:

      Sıdıka Hanımın ve yeni personelin eğitimleri ve aldıkları formasyonları merak ediyoruz…

      1. MAAŞ ALAN dedi ki:

        Meslek lisesi ve iki yıllık…Fenci ne iş yapacak…Okulların ana snıflarında yardımcı olarak çalşşnlar

  3. anonim dedi ki:

    İnşallah verecekleri eğitimde tesis kadar güzel olur.Önceden hak getire eğitimle ilgisi olmayanlar tarafından uzun yıllar idare edildi.

  4. 4.YILLIK dedi ki:

    Resimdekilerin hangisi 4.yıl ünversite okumuş…kız meslek….ikiyıllık….Fencinin orada ne işi var…Bunlar ancak okullara ana okulu yardımcısı…olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr……Bir sürü geçim sıkıntısı olan varken EMEKLİ ve İHTİYACI olmayan zengin çocuklarını doldurun….

    1. Anonim dedi ki:

      Ne yapacağınızı ne söyleyeceğinizi şaşırdınız sanırım yazmak için yazıyorsunuz. 15 yıl ilçeyi sanki profesöre teslim ettiniz.

      1. MAAŞ ALAN dedi ki:

        Resimdekilerden kaçı devlete girdi …KPSS…Devlete girebilecek olan varmmmmmmmmmmmııııııııııı.

  5. isme gerek varmı dedi ki:

    yahu birinizde çıksın allah rızası için allah razı olsun desin ya. bu zamana kadar evlatlarımıza emek verdiniz elleriniz dert görmesin desin. hiç biri ne tanıdığım ne akrabam. ama bunca sene emek vermiş giden hocalar. biriniz kalksın tşk etsin ya. bu kadarmı nankör oldu insanlık

    1. MrY dedi ki:

      Yıllarca eğitimsiz kişiler yönetmiş çocukları yetiştirmiş ondan merak ediyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. Artık bazı şeyler düzeldi mi kreşle alakalı olarak onu sorduk. Herhalde olumlu bir cevap alırız diye umut ediyorum. Geçmiş yıllardaki kreş yönetimiyle ilgili duyumlarımız hiç hoş değildi.Teşekkürler.İyi niyetle yapılan iş her halinden belli olur merak etmeyin.

  6. Hayri Padak dedi ki:

    Eğitim üzerinden siyasi hesaplaşmalara girmeye gerek yok. O kreşin bir velisi olarak yazıyorum. Güzel bir ekip ve de güzel bir ortam kurmuşlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sıdıka Hanım ve ekibine başarılar diliyorum

    1. MrY dedi ki:

      Hiçbir siyasi hesaplaşma beklentim olmadan sordum Hayri bey. İleride çocuğunu emanet etmek isteyebilecek bir birey olarak. Bunu sormak ta hakkımız. Yapılan tadilat harika olmuş ama bilirsiniz eğitim olmadı mı işin içinde istediğin kadar süsle püsle. sanırım doğru düzgün cevap alamayacağız. Emeği geçen herkesi tadilattan ötürü kutluyorum iyi bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Herşey çocuklarımız için sonuçta 🙂

    2. Anonim dedi ki:

      Hayri bey sanırım siyasi hesaplaşma değil. iyiye güzele karşı olmak gibi bir durum.

      Siyasete de hesaplaşacak bir şeyin kaldığını sanmıyorum

  7. vatandaş dedi ki:

    Önemli olan keyfi ve onun adamı burayı idare etsin değil,önceki kadronun bazı elemanları burada minicik çocukların önünde sokakta dahi olayacak biçimde olay oldu.Kayıtları poliste vardır.Bunlar olmasın birileri belki burada iyi bir ücretler aldı ama onlar kazandı Selçuk hep kaybetti,önemli olan şimdi bu yurdumun çocukları iyi eğitilsin…

  8. Okul öncesi öğretmeni dedi ki:

    Selçuk bel. Kreş ve gündüz bakım evi yeni kadrosu
    Öğretmenlerinden im eğitim durumumuzu merak etmissiniz.İki üniversite mezun uyum Bu meslekte on birinci yilim Dokuz eylül üniversitesi imyo çocuk gelişimi ve eğitimi mezun uyum ve yine Dokuz eylül üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezun uyum milli eğitim bakanlığında 3 yıl görev yaptim.Amacımız eğitimi kaliteli hale getirmek.

  9. Anonim dedi ki:

    Bu kreşete sağlıklı egtim verebilmek için 4 yıllık uzman ekip kurup eski kadroya göndermek gerek yeni bir yönetimle bu yolu devam etmeleri lazım