site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Korosundan Livaneli Şarkıları

Belediye Korosundan Livaneli Şarkıları
11.06.2014
A+
A-

zulfu-livaneli-selcuk (2)

Selçuk çok güzel bir konsere ev sahipliği yaptı. Selçuk Belediye korosu tarafından Selçuk İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde değerli müzisyen Zülfü Livaneli’nin birbirinden güzel şarkıları seslendirildi.

Sunuculuğunu avukat Nihal Sarıpınar’ın yaptığı gecede emekli müzik öğretmeni Fatma Kılınç’ın yönetiminde sahne alan Selçuk Belediye korosunun verdiği güzel konser Selçuk halkını istasyon Meydanı’nda buluşturdu. 40 kişilik koroyu bu konser için aylardır hazırlayan emekli müzik öğretmeni Fatma Kılınç yönetti. Arada sundukları solo şarkılarla profesyonel sanatçılarla yarışır bir performans sergileyen Selçuk Belediyesi korosu sanatçıları meydanı dolduran Selçuklulardan büyük alkış aldı.

Selçuk Halkı ile birlikte konseri dinleyen, şarkılara eşlik eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı başta Selçuk Belediye korosunu bu güzel konsere hazırlayan emekli müzik öğretmeni Fatma Kılınç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

zulfu-livaneli-selcuk (1)

zulfu-livaneli-selcuk (3)

zulfu-livaneli-selcuk (3)

zulfu-livaneli-selcuk (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ak partililer mi solcu oldu, solcular mı ak partili, bir kere de ak parti tabanına hitab edecek bir şey yap artık başkan

    1. iskender dedi ki:

      Akp tabanı mı var kardeş burda genel seçim olsa ne oy alır Akplilerin yarısı bile başkan dahil eski chp li

    2. Anonim dedi ki:

      akparti tabanına hitab edecek ne olabilir mesela.. hımmm. mesela yolsuzluk… mesela bu konser için harcanan parayı kürt acılımı için kullanıp bayrak indirenlere destek verebilir. mesela haburdan giren pkk lılar alkışlarla kırmızı halılarla karşılanabilir. suriye isyancılara destek verilip hataya bomba atılabilir. mesela dedim yani. taban bunu istiyor..

  2. vatandaş dedi ki:

    Selçuk belediyesi daha doğrusu Selçuk bir beş yılı boşa geçireceği belli olmaya başladı.Etkinlikler aynı sadece plaket veren değişti.

  3. Anonim dedi ki:

    haberde başkan halk ile beraber konseri izledi deniyor, konser de sadece 50 kişi vardı ama başkanın sadece 10 metre yada 20 metre ilerisinde binlerce selçuk halkı yürüyüş için toplanmıştı sayın başkan acaba beş dakika da yerinden kalksa orda ki kişilere destek verseydi ne çıkardı ki. hani herkesi başkanı olacaktınız sayın başkan

  4. efesli dedi ki:

    özlenen tablo orada sağcı solcu bir çok insan ortak birleştirici sanat özlenen güzel tablo

  5. Aynı Terane dedi ki:

    Değişen hiçbir şey yok. Akp’ye oy verenler. Kandırıldınız. Aldatıldınız. Uyanın. Chp tahakkümü bütün şiddetiyle devam ediyor.

  6. Hakan dedi ki:

    Başkan’ın CHP’ye sığınmak dışında çaresi kalmamış. AKP’nin altı boş ve geleceği yok. Bayrak yürüyüşünde olmaması çok düşündürücü gerçekten. Başkan çok hata yapıyor sebebide yanındaki yakın adamları yani A takımı. Dışarıdan akıllı adamları yanına çekmek istiyor ama bunada AKP karşı çıkıyor. Zeynel bey için çember erken daralmaya başladı. EEeeeee Selçuk’u yönetmek kolay değil.

    1. KUBALI dedi ki:

      Hakan bey hala yerel yönetime CHP ve AK Parti penceresinden bakmaya çalışıyorsunuz.Çember daralıyor haklısınız sizin gibi düşünenler o çemberin içinde kaldığınız için rahatsız oluyorsunuz.Eski alışkanlıklarınızı hala devam ettirmeye çalışıyorsunuz.Hala bazı şeylerin farkında değilsiniz. Emekçi insanların hangi partili olursa olsun (Küfür edenler,hakaret edenler,sadece birilerine yakın diye nemalanan beceriksizler ve seçim kazanmak için alınanlar hariç) seçimden bir gün sonra kapının önüne koyulup ekmekle oynanma devri kapatılmaya çalışılması sizi rahatsız ediyor.siz seçimden sonra oy vermedi diye ekmekle oynayan başkanınızı arıyorsunuz. Ak partiden seçilen Başkanın Livaneli şarkılarını dinlemesinden rahatsızsınız.(Eski başkanınız da onların ağızlarına bu şarkılar yakışmıyor diyor) neden rahatsızsınız anlamıyorum İzmir de yapılan mitinglerde sayın Livaneli yi
      sahneden protesto ederek indiren sizler değil misiniz?Milliyetçiler dünde o bayrağı gururla taşıyorlardı bugünde dünde Gazi Mustafa Kemali kalplerinde taşıyorlardı bugünde.Yıllarca Gaziyi akıllarına getirmeyen çökmüş rejim liderlerini kendine lider seçen ve onların bayrağını taşıyanlar bugün Gazinin adını ağızlarından düşürmüyorlar.doğru söylüyorsunuz çember daralıyor Milliyetçiler kalbinden hiç Gazi Mustafa Kemal sevgisini eksik etmeyenler bir araya geldikçe çoğalacaklar günlük düşünenlerin çemberi daralacaktır diye düşünüyorum.