site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Kafeleri Cep Yakıyor

Belediye Kafeleri Cep Yakıyor
23.02.2015
A+
A-

selcuk-izmir-5

Belediye kafelerinin fiyat tarifesinden rahatsız olan vatandaşlar, belirlenen fiyatların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini savundu. Kafelerde sunulan yiyecek ve içeceklerin olması gerekenden daha fazla ücretle sınıflandırıldığını belirten Selçuklu vatandaşlar, buraların kurumsal bir işletme olduğunu ve fiyatların olabildiğince en aza indirilmesini savundu.

Çevre ilçelerdeki Belediye işletmelerinle kıyaslandığında Selçuk‘ta ki fark gözle görülür biçimde ortaya çıkıyor. Gerekenden çok fazla işçinin çalıştığı kafelerde, fiyatlar daha çok dikkat çekiyor. Özel bir işletmenin fiyatlandırması Belediye işletmelerine göre daha cüzi miktarda olurken, bu tip kurumsal işletmelerin halka hizmeti tartışılır hale gelmesi kafalarda da soru işaretleri bırakıyor.

Selçuk’a en yakın ilçelerden biri olan Kuşadası Belediyesi’nde bile fiyatlar en azdan sunulurken Selçuk Belediyesi işletmelerindeki fark şaşkınlığa uğratıyor. Dışarıda zaman geçirmek isteyen insanların pek seçeneği olmadığı için mutlaka ki Belediye kafelerini ziyaret ettiğini belirten vatandaşlar, hesap öderken tedirgin olduklarını, masalarda fiyat listesinin bile bulunmadığını iletti. Fiyatların tekrar gözden geçirilmesi, en azından en fazla tüketilen çayın 50 kuruş olması gerektiği temenniler arasında.

IMG_0562

YORUMLAR
  1. bir dost dedi ki:

    Yılarca Vefa Ülgür’e karşı bunun mücadelesini vermiş ve Zeynel Bakıcı’yı kurtarıcı seçmiştik. Hata etmişiz. Zeynel Bakıcı belki iyi bir eğitmen olabilir fakat iyi bir idareci olamadı.

  2. Halk ekonomisi dedi ki:

    Yerel ve genel idareler hizmet sektöründe hiç başarılı olamamıştır.Hele idari kadro beceriksiz ise temelli zarar eder.Kuşadası sahillerinde senelerdir vatandaş pahalı olduğu için ne oturabilirdi ne de bir şey içebilirdi.Şimdi self servis ile çalışıyor.Hem ucuz oturmak için yer bulunmuyor.Selçuk’ta bir cafede on iki çalışırsa ne kazanacak kar değil zarar olur.Ne kadar zam yapsalar kar edemezler.Bunları organize edecek belediyede uzman kadro oması gerekir.Ama belediyede akraba eş dost ve emeklilerden oluşan bir kadro yapılanması olduğundan buraların uzun süre açık kalması dahi mucize olur.Havuz restoranın kaderine döner.

  3. Erdoğan Arna dedi ki:

    Emeklileri de düşünmeli Belediye bu tesizlerdedi fiyatlandırmalarda

  4. REALİST dedi ki:

    Bir salep içtim…4 TL…heesapppp fişi geldi…Masaya para koydum ücreti alın diye…Hesabı kasaya ödeyin…..EMREDERSİNİZ….M.H.P…nin birinci katındaki çay ocağında ondan daha güzel salep ..2.TL…Hesap masada alınıyor.

  5. selçuklu dedi ki:

    Zeynel beye oy verenler çok şeyler bekliyordu ama hayal kırıklığına uğramışlar zeynel bey tekrardan başkanlığa aday olacağını bazı sözleriyle ima etmektedir ama 10 ayda bir arpa boyu yol alınmamıştır belediye cafelerine 3 kişinin yapacağı işi 6 kişi yaparsa bu fiyatlar az bile akp oy verip te bağıranları gördükçe moralim bozuksa anında düzeliyor

  6. Sekizeylül dedi ki:

    Belediye kuruluşları Türkiye’nin her yerinde ucuz olur, Selçuk hariç buranın havasından mı suyundan mı bilmem. Aydın’da belediye ekmeği 50 kr, burada 75 kr, Bodrum’da limanın yanında belediye çay bahçesi var. Orası bile Bodrum’da en ucuzu. Devammmmmm edin yarışın özel sektörle….

  7. anonim dedi ki:

    SEKİZEYLÜL Selçukta ekmeği sadece SEGAŞ A.Ş 75 krş satıyor. Segaş a.ş nin belediye ile hiç bir ilgisi yok. Esnaf odası, Esnaf kefalet koop, Zıraat odası, Ticaret odası, Şöforler Odası, Turistik eşya ve pansiyoncular odası ve Bir spor külübunün ortak olduğu Türk ticaret kanunu çerçevesinde kurulmuş bir A.Ş tir. SEGAŞ açılmıda Selçuk Efes GüçBirliği Anonim Şirketi. Komuoyuna duyrulur.

  8. Anonim dedi ki:

    Cafe lerinizdeki calisanlariniza müşteri ile nasil ilgilenilir onuda ogretin toplama kampi mübarek

  9. Apasel dedi ki:

    Segaşta işin başınada fırıncılıktan gelme,ekmek yapımının inceliklerini bilen ve en önemlisi emekli olmayan işe ihtiyacı olan birisi gelse keşke………

  10. hasan dedi ki:

    kiymetli yöneticiler

    bu tür işletmeler kendi özel işletmeleriniz olsa kaç personel( işçi) çalıştırırsınız…?

  11. ayhan KAR dedi ki:

    Sevgili arkadaşlar gecen günlerde burdan selcukda fakir dul yetimler için dagıtılan odun kömür vs yardımlarda yapılan yolsuzlukları yazmıştım malesef günlerdir bi ses cıkmadı acaba odamı hasıraltı yapılmakda……..