site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediye-İş Sendikası ile Selçuk Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı

Belediye-İş Sendikası ile Selçuk Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı
30.06.2014
A+
A-

isci

Selçuk Belediyesi’nde işçi yevmiyelerine iyileştirme yapıldı. 6360 Sayılı yasa sonrası Selçuk Belediyesi’ne devrolan Selçuk’a bağlanan köyler ve Belevi Beldesi’ndeki kadrolu işçilerin Selçuk Belediyesi’nde görev yapan kadrolu işçilerle arasındaki ücret farkının giderilmesi için Belediye-İş Sendikası ile Selçuk Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve Belediye – İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er’in imza koyduğu protokol törenine Selçuk Belediyesi’ne devrolan 13 işçi, belediye başkan yardımcıları Ali Karakurt, Atilla Aksoy ve Selçuk Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Biberci ile Mali işler müdürü Hüseyin Gezer de katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “önceliğimiz her zaman çalışanlarımızın özlük haklarını vermektir. Bu düzenlemeyi yapmakla ilgili yasal bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen işçi kardeşlerimizin mağduriyetini gidermek için belediyemizin bütçe koşullarını da gözeterek yevmiyelerinde iyileştirme yaptık. Yeni yılda yapacağımız düzenleme ile ise tüm kadrolu işçilerimizin eşit koşullarda çalışmasını sağlayacağız” dedi.

Er: Başkanımız emeğin yanındadır

Belediye – İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er ise yaptığı konuşmada Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ederek “ Selçuk Belediye Başkanımız 6360 sayılı yasa ile Selçuk Belediyesi’ne devrolan işçi arkadaşlarımızın Selçuk Belediyesi’nde çalışan diğer işçilerle arasındaki ücret farkını gidermek için duyarlılık gösterdi. Selçuk Belediyesi’nin yaşadığı mali sıkıntıya rağmen bir iyileştirmeye gidildi. Başkanımız yılbaşında yapacağımız 21. Dönem toplu iş sözleşmesi ile de bu durum tamamen düzeleceği müjdesini verdi. Başkanımız emeğin yanındadır. Bu protokol ön bir adımdır, iyi niyetin göstergesidir. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından protokole imza koyan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve Belediye – İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er ardından da işçilerle hatır fotoğrafı çektirdi.

isci_2

YORUMLAR
  1. cesur ses dedi ki:

    nedense hep kadrolularla.neden taşeron işçilere sendika hakkını vermiyorsunuz sayın başkan adaletmi aynı işi yapıyorlar ama aynı haklardan yararlanamıyorlar???

  2. Anonim dedi ki:

    Taşeron işçi sistemini getiren, sendikaları kapatan AKP mi taşeron işçiye hak verecek ?

    1. cesur ses dedi ki:

      haklısında biz yine tepkimizi yazalımda verir vermezler onlar bilir.

  3. efesli dedi ki:

    lojman işleri ne oldu evi kirada olanlar oturmaya devam ediyor ondan sonra adaletli başkan…..çözün bu eşitsizliği…….

    1. Anonim dedi ki:

      Sen mi taşıncan ?

      1. cesur ses dedi ki:

        sen bi çıkda lojmanda taşınıcak çok taşeron işçiler var senin aldığın maaşın yarısını alamayan gerçek emekçiler var.

        1. Anonim dedi ki:

          Taşeron işçilerin hakkını lojmanda arayamazsın. Cesaretin varsa AKP iktidarına hesap sor. Kendileri paraları balya balya götürürken halkı 870 liraya muhtaç edenleri eleştir. Halkın açlıktan nefesi kokarken isviçre bankalarındaki hesapları sorgula. Dün ayağında lastik terlikle gezenler bugün nasıl oluyorda 4×4 ciplerde hava atıyorlar. Sen lojman sadakasına fit gelirken onlar hazine arazilerinde trilyonluk villalarda sefa sürüyorlar. Tayyip hepinizin gözlerini kör etmiş. Artık uyanın…..

  4. cesur ses dedi ki:

    seçtiğimiz milletvekilleri mecliste soruyo hesabını ama bizde burdaki haksızlığa karşı çıkmalıyız o lojmanlarda şu an oturanlarla ewi kira olmasına rağmen ülkeyi soyanlar arasında ne fark var oyüzden lojmanlar taşeronların hakkı,sendilkalı olmakda.senin gibi sessiz kalamayız kusura bakma…

  5. Anonim dedi ki:

    Cesur ses kendi söylediklerine kendin bile inanmıyorsun….Gerçekten cesur olsaydın aklını lojmana takacağına ülkeyi soyanlara takardın.

    1. cesur ses dedi ki:

      bırak böyle kaçamak cevap vermeleri,herkes elinden geldiğini yapsın yeter ben lojmanlarla uğraşayım miietvekilleri ülkeyi soyanlarla sende sende boş boş kendinle uğraş işde…

      1. Anonim dedi ki:

        Gerçekten durumun traji-komik. Ülkeyi soyanlar hakkında tek kelime edemiyorsun.Çalıp çırpmadan resmi yollarla hakederek kirasını ödeyerek lojmanda oturana kafayı takmışsın. Siyaset yaparken bile dürüst değilsiniz. Bir yanda halkı soyan hırsız canavarlar bir yanda lojmanda kira ile oturan emekçiler….Gücün yetiyorsa Tayyibin Urlada hazine arazisine yaptırdığı villaları terketmesini söyle ya da o villalardan birinde oturmak istediğini söyle….

  6. cesur ses dedi ki:

    ülkeyi soyanlar için facemde çok yorum yaptım akp lide değilim chp liyim lakin haksızlığı benim partim yapıyosa söylerim ki söyledimde kayıt altında ispatlı yani ama taşeronlar 400 yl kira veriyosa lojmanda oturanlarda 75 tl aylık veriyosa vede çoğu ew sahibiyken bunlara emekçi demen senin vicdanını sızlatmıyomu???sence bi haksızlık yokmu burda???

    1. Anonim dedi ki:

      Benim vergilerimi benim çoluğumun çocuğumun hakkını, öksüzün yetimin, tüyü bitmemişlerin hakkını ayakkabı kutularında istifleyenler, bizim haklarımızla koluna 700 milyarlık saat takanlar, evlerinde kasalar ve para sayma makinası bulunduranlar, milletin öz kaynaklarını ölü fiyata yandaşlara peşkeş çekenler, hazine arazilerinde kaçak trilyonluk villalar, gemicikler, dün açlıktan nefesi kokarken bugün ciplerde, tatil köylerinde yalılarda hava atan görgüsüzlerin ortalıkta cirit atması senin vicdanını nasıl sızlatmıyor ? Sence de ortada bir tuhaflık yok mu ?

      1. Anonim dedi ki:

        tuhaflık sende bence. elbet yukardakilere de hesap sorulmalı. sen ulaşabildiğin yerde, yapabileceğini yapmıyorsan böyle büyük laflar da etmeye hakkın yok. muhtemelen emekli bir memur çocuğusun ve düzenli gelirinin olduğu bir işin var… sonuç olarak herkes kapısının önünü süpürse bütün sokak temiz olur. yıllardır bu adamlar güçlenirken sen ne yapıyordun. baba parasıyla üniversite okuyup, dil öğrenmeye yurtdışına gitme peşindeydin. şimdi çıkar abla evlerinde yetiştirilenleri eleştirirsin. eleştiredur sen atı alan üsküdarı da geçtiiii, beylerbeyinden öteye de yol aldı…. haydi selametle…

        1. Anonim dedi ki:

          Senin kafan çok karışık be arkadaş. Bu kafa karışıklığı ile kehanette bulunuyorsun ama hakikatten komik oluyorsun…Anlaşılan senin gözlerin bir süre daha kapalı kalacak.

          1. Anonim dedi ki:

            aman açık gözlü sen ol da heryerden bir çıkar sağla. bırak benim gözüm kapalı olsun. her koyun kendi bacağından asılır nasılsa…

  7. apasel dedi ki:

    adamın eşi belediyede, çocuğu belediyede kendisi öğretmen, kendi evi kirada, yalığı var, ama lojmanda oturuyor, sayın başkan uyan bunlara bir el at, muhtacı koru.

    1. Anonim dedi ki:

      İnsanların çalışarak kazandıklarında ne kadar çok gözünüz var. Kıskanacağına sende çalış..

  8. cesur ses dedi ki:

    ülkeyi soyanların ALLAH belasını versin orda hem fiklriz ama bu haksızlığada nasıl göz yumuyon tek bi sebeb var seninde menfaatin var bu işden yoksa taşeronları savunurdun.