site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediye Havuzu Yaza Hazırlanıyor

Belediye Havuzu Yaza Hazırlanıyor
12.05.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Havuzu yaza hazırlanıyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli hizmet alması için Selçuk Belediye Yüzme Havuzunda yeni düzenlemeler yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ilgili yönetmelik kriterlerine göre yirmi yaşını dolduran ve yaklaşık 200 bin lira maliyeti bulan makine dairesindeki tesisat Selçuk Belediyesi tarafından geçen yıl değiştirilmişti. Hijyen ve sağlık şartları gözetilerek yapılan tesisat yenilemesinden sonra bu yıl da havuzun içinde özellikle çocuklar için tehlike oluşturabilecek alanlarda düzenlemeler yapılıyor. Havuz bahçesinde ve soyunma odalarında da yapılacak yeni düzenlemelerle yaza merhaba diyecek.

“Daha Güvenli Daha Hijyenik”

Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman; “Geçen sene havuzda ve restoranın teras kısmında yapılan düzenlemelere ek olarak bu sene de Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine istinaden yeni çalışma yapıyoruz. Havuzun makine dairesi yenilendi ve bu bölüme çelik direkler konularak alt yapıda güçlendirme yapıldı” diye konuştu. Çocukların ve her yaştan vatandaşın daha güvenli ve daha hijyenik bir ortamda hizmet almaları için çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Ayarman; “Yenilenen makine dairesinin yanı sıra havuzun içinde, bahçede ve soyunma odalarında da yeni düzenlemeler yapılmaktadır. Havuzun zemininde bulunan ve tehlike arz eden basamaklar rampa haline dönüştürülüyor. Ayrıca havuzun içinde bulunan yunus heykeli çocuklarımıza tehlike oluşturmaması için kaldırıldı. Seramik ihtiyacı olan alanlar yenilenerek çevresindeki derzleri yeniliyoruz. Ayrıca havuz bahçesindeki tehlike arz eden elektrik direkleri güvenli hale getiriliyor” dedi.

Soyunma odalarında da yenileme yapılacağını belirten Ayarman; “Havuzumuz okulların kapanması ile birlikte açılacak. Yaptığımız bu çalışmalarla başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız çok daha güvenli ve sağlıklı ortamda hizmet almış olacak” diye konuştu.

5_TJ3A45632

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.