site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediye Ekipleri Kentin Dört Bir Yanında

Belediye Ekipleri Kentin Dört Bir Yanında
10.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi, kentin çehresini daha da değiştirecek, vatandaşlardan gelen istek ve sorun bildirimlerineyanıt verecek çeşitli çalışmalarla ilçeyi adeta büyük bir şantiye haline getirdi.

Yapılan iş programı çerçevesinde turizm sezonunun sonuna gelinirken Selçuk Belediyesinin çeşitli birimlerine ait ekipler, iş birliği içerisindebir çok sokak ve caddede yol ve kaldırım çalışmalarını başlatırken,14 Mayıs ve Zafer Mahallerinde yeni park ve yeşil alan projelerinin de startını verdiler. On yılı aşkın bir süredir devam eden arazi yolları açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürmek amacıyla yeni bir ihale sürecini tamamlayan Selçuk Belediyesi Şirince Köyü, Acarlar Köyü Elemen içi, Beylik içi, Karıncalı ve Kuyumcu mevkilerinde bulunan 10 kilometre uzunluğundaki arazi yolunu sati kaplama ile asfaltlayacak. Daha önceki yıllarda asfaltlanmış ancak çeşitli nedenlerle bozulmalar yaşanan birçok arazi yolunda da yeni iyileştirmeler ve onarımlar yapılacak. İlçenin dört bir yanındahız kesmeden sürdürülecek çalışmalarla ihtiyaç duyulan tüm alt ve üst yapı çalışmalarının etap etap tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür” Yeni projelerin yanı sıra bir yandan da zamanla yıpranan, bozulan ve bakıma ihtiyaç duyulan cadde ve sokak düzenlemelerine,  sosyal alan oluşturma projelerine, ilçe tarım ve turizminin geliştirilmesine yönelik çalışma ve projelerimize devam edeceğiz” diyerek yeni bir hizmet atağına başlandığını vurguladı.

SELÇUK’UN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Selçuk Belediyesi İle İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde kentte başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere olan Selçuk Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gelen talepleri değerlendirerek sokak cadde düzenlemeleri ve park alanlarının oluşturulması yönündeki çalışmalar ile Selçuk’un sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile toplantılar yapan Selçuk Belediyesi Selçuk’taki birçok yaşam alanını yenileyerek Selçuklu vatandaşlara büyük bir hizmet atağı sunuyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Selçuk’un tüm mahallelerinde ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusundaalt yapı, üst yapı, yeşil alan ve spor alanları oluşturma, sokak ve cadde düzenleme gibi çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Zamanla eskimiş, yıpranmış ve bozulmuş olan yolları baştan aşağıya yeniliyoruz. 14 Mayıs,Zafer,Atatürk Cumhuriyet Mahallerinde birçok çalışmamız sürüyor. İhtiyaçlar doğrultusunda yeni yol ihalelerine çıkarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız.Tüm bu çalışmaların ardından Selçuk’un yeni bir boyuta geçeceğine inanıyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    13 yıldır selçugun tarım arazilerinin yolları başta olmak üzere yapılan yollar ilçeyi yönetenlerin halka dönük yürütmüş oldugu hizlerinin en başını çekmektedir. belediye yöneticiliğini sadece iş ve işçi bulma kurumu olarak gören sevgili selçuklulara seslenmek istiyorum. türkiyedeki belediyeleri mercek altına alırsanız selçuk belediyesinin ilçeye ve ileriye dönük olarak yapmış oldugu çalışmalar ve projeler gerçektende örnek teşkil edecek boyutta büyük oldugunu göreceksiniz. genç ve çalışkan bir belediye başkanına sahip olan selçuk önümüzdeki 25 yılın hazırlıgını gerek imar gerek altyapı gerekse iş istihdamı olarak tamamlamış gelişme dönemine girmiş ve meyvelerini vermeye en kısa zamanda başlayacaktır. süre sadece biraz sabır ve özveri gerektirmektedir. bürokratik engellere ragmen bu gün selçuk beleidyesi ilçe halkına faydalı olacak tarımsal nitelikteki sanayii bölgesi ile bir ilke imza atmış dışardan bakıldıgında hiç bir anlam ifade etmeyipte gelecek 4 ila 5 yıl içerisinde bir sektör haline gelecek tarımsal bir iş gücü merkezi haline geleceginden hiç kuşkumuz olmaması gereken bir yatırımdır. selçuklular olarak yapılanlara önce sahip çıkmalıyız sonrada destek vermeliyiz. unutmayın yapılanlar hepimizin parasıyla yapılmakta ve bizler için yapılmaktadır. selçuga çakılacak bir tek çivinin bile destekçisi olarak onu çakacak olan keserin sapını hep birlikte kavramalıyız, bu kent çagdaş medeniyetler seviyesine ulaşmış, ve bir adım daha öne geçmeyi planlayan önümüzdeki 25 senenin planını yapmış kendine güvenen genç ve dinamik bir ilçe. bu konuda belediye başkanımıza kattıklarından dolayı şükran ve teşekkürlerimi sunarım. alkışlanması gereken bir lider. sahip çıkılması gereken bir başkan. başarılarının devamını dilerim.

  2. Cüneyt dedi ki:

    Belediyemizin öncelikle Selçuk ilçe merkezindeki kaldırım, park yeri , işgaliye sorunlarını modern bir ilçeye yakışır hale getirmesi gerekmektedir. Neden ilçe merkezine hiç yatırım yapılmıyor. Burdaki esnaf turizmden istediği payı bir türlü alamıyor. İlçe merkezindeki meydanın hali içler acısı. Park yeri problemi bas bas bağırıyor. Meydandaki havuz pislik içinde. Motorlar tarihi surlara yaslanarak park ediliyor.
    Bütün bunlar dururken merkeze çok uzak bölgelerde çalışmalar yapılması normal değil. Öncelik kesinlikle merkezde olmalı. Çalışmaların acilen merkezde başlamasını bekliyoruz sayın başkanım.

  3. Halk dedi ki:

    Arkadaki arkadasin elinde telefon twitte atiyor oyle degil mi SAMET!!!! :))

  4. selçuklu. dedi ki:

    nerde bu belediye çalismiyor diyenlere bu çalismalar kapak olsun

  5. selçuklu. dedi ki:

    senden oturu , senden oturu , senden oturu!!!!! :)))))))

  6. selcuk dedi ki:

    gelsin baskanda 1041 sokak yani selcuk lisesi ve vergi dairesinin sokagina baksin pislik ve rezalet icinde herhalde o sokaktakiler baskana oy vermedi ya bir tur cezalandirma sekli olsa gerek bence gozunu iyi acin bakin biraz

    1. Mahalle sakinleri. dedi ki:

      Atatürk Mahallesi 1041 sok….Adı üstünde ama söyleyecek bir şey yok..?Mahallede Atatürk adı var ya belki……..? Bakımsızlık ondandır. On senedir, bu sokak böyle….Biii çöp bidonunu defalarca söyledik,söyledik ama anlatamadık…değiştiremedik,bidonun kapağı da kırık,resmen ağlıyor.Etrafa yayılan koku…cabası….kapak kırık olduğundan kokusu da çekilmiyor.Neyse seçimlere az kaldı.Birileri elbet anlar.Ne dediğimizi.Ne diyeceğimizi.????????????????

  7. selçuklu. dedi ki:

    senden oturu , senden oturu , senden oturu , 1041???? 🙂

  8. anonim dedi ki:

    Cüneyt beye katılıyorum. Senin vitrinin, merkezin içler acısı halde sen gidiyorsun çalışıyorum diye kenar mahallelerde yaptıklarını gösteriyorsun.