site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediye Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor

Belediye Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor
27.11.2013
A+
A-

9eylul insaat

Selçuk’a ikinci bir üniversite kazandırmak için çaba harcayan Selçuk Belediyesi, THK Üniversitesi’ndeki tadilat çalışmasının yanı sıra Dokuz Eylül Üniversitesi binasının yapımına da son hızla devam ediyor.

Bir yıldan kısa bir süre içinde iki üniversiteye kapılarını açan Selçuk Belediyesi, 2011 yılında Selçuk’ta eğitime başlayan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ne yaptığı bina tahsisinin ardından,  Dokuz Eylül Üniversitesi’ne de 14 Mayıs mahallesinde arsa tahsisini gerçekleştirmişti. Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte yaptığı protokol kapsamında üniversite binasının yapımını da üstlenen Selçuk Belediyesi eğitim binasının yapımına son sürat devam ediyor.

Üç bloktan oluşacak olan Yüksekokulun A blok ve B2 bloğun kaba inşaat işlerinin tamamlandığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “B1 bloğunda zemin kat döşeme betonu döküldü 1. kat döşeme betonu işlemlerine de başlandı. Şu anda binanın elektik tesisatı işleri devam ediyor. Kaba inşaatın Aralık sonuna kadar tamamlanması planlanıyor “dedi.  Dokuz Eylül Üniversitesi Yüksekokulu’nun İçerisinde 8 adet  derslik, 2 adet laboratuvar,  1 adet de konferans salonu, kütüphane, kafeterya ve idari binanın bulunacağını hatırlatan Başkan Ülgür “Kurum olarak eğitime bilime her zaman önem verdik. Görev sürem içerisinde Selçuk’u ikinci bir üniversiteye kavuşturmak beni çok mutlu ediyor. Çabalarımız eğitim için, gençlerimiz için , kentimiz için” şeklinde konuştu.

Başkan Ülgür: “Sadece bina vermekle kalmadık”

Selçuk Belediyesi ekiplerinin THK Üniversitesi’ne ait binada 6 adet daha derslik oluşturmak için çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Başkan Ülgür, “Kentimize üniversite kazandırdık. Üniversite geldi, binayı verdik bizden bu kadar demedik. Bilindiği üzere Türk Hava Kurumu Üniversite’sinin öğrenci sayısı bu yıl arttı. Bu yüzden binanın yeniden düzenlenme görevini Fen İşleri Müdürlüğümüz üstlendi. Öğrencilerin çağdaş şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri ve kaliteli eğitim almaları için belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Sınıf oluşturmak için duvar ve alçı sıva imalatları bitti. Binanın elektrik tesisatları çekildi. Asma tavan ve kapı pencere doğramalarının yapımından sonra çalışmalar tamamlanacak.  Çağdaş bir kentin çağdaş bireylerle, çağdaş bireylerin ise eğitim ile oluşacağının bilincinde olan bir belediyeyiz. Sadece üniversitelere değil kent içerisinde yer alan okullara da bugüne kadar büyük katkılarda bulunduk” dedi.

thk1

thk2

KAYNAK: SELÇUK BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bana göre Selçuk belediyesinin yaptığı ender olumlu işlerden biri üniversite konusunda yaptığı çalışmalardır. Ama yaptığı o kadar da olumsuz iş var ki 4 yanlış bir doğruyu götürüyor ne yazık ki.

  2. Turan dedi ki:

    hadi bakalım anonim arkadaşım belediyenin yaptığı her doğru işe karşılık gelecek dört yanlış işi yazda bizde öğrenelim.

  3. Nuri dedi ki:

    Vefa Bey kendine destek olsun

  4. Nuri dedi ki:

    Kira kontralarina iyi bakin bizim dukkanin arkasin kira odemeden dukkana nasil sahip cikildigina baksin Adam kira odemiyor ama dukkan onun hakki cunku kontrat varmis kira odemeden butun haklara sahip bunu bana biri aciklasin bu kamuyu. Zarara ugratmak

  5. Anonim dedi ki:

    Senin hükümetin ne yaptıki Selçuk a belediyenin görevimi okul yaptırmak ama bizim belediyemiz her zaman insanın yanında olduğu gibi burdada gösteriyor kendini.Ayıptır günahtır bu işede bi kulp buluyorsunuz ya tanrı huzurunda nasıl cevap vereceksiniz merak ediyorum.